Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Średni Zarobek Na Start

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak.. Przejdźmy do rzeczy mianowicie jak zarobić szybko yangi w kultowej grze Metin2 na nowych serwerach, bodajże nawet tych na, których zaczynamy grać ściągamy EasyMetin2 bo to chyba podstawa :P Weźmy ten Tutorial:

http://www.mpcforum.pl/topic/212685-video-tutvoice-instalacja-nowego-easy-metin2/

Oraz DmgHack na wszystkie postacie:

http://hotfile.com/dl/69966619/93f3585/DMG_SkillHack_PC2_Update.rar.html

ok.. Zaczynajmy! Tworzymy postać ninje babkę expimy ją do około 35 lv oraz robimy to eq +5/6

Expimy kolejno na:

Pieski/wilki/dziki/niedźwiedzie lub zapsy/dzikusy/generały Wszystkie punkty umiejętnosci dajemy na trującą chmurkę następnie w zasadzke

Expienie do 35 lv powinno nam potrwać do 2 dni. Po wszystkim robimy podstawowe eq. Przyszedł czas na zarobek.. Idziemy do lochów TRUDNYCH małp oczywiście przez EasyMetin2 idziemy przez WH do ostatniej komnaty (lorda) z chmurką na M. Moby oczywiście nas będą dedać, lecz z chmurką dedniemy cały spot.. Za cały spot wyleci nam przynajmniej jeden medal (mi ostatnio wyleciały 3 za połowę spotu). Dropi tam również dużo yangów tak więc zarobek jest prawie, że bajeczny.

Podsumowanie

-W ciągu kilku godzin w eq mamy sporo medali oraz yang.

-Dochodzi nam doświadczenie za spot

-Medale sellamy= Money gold ^^

-Z wydropionych medali może na loozie zrobić bojowca

Tutek może i nie jest, aż taki dobry jak inne, lecz cóż .. Możecie mnie wynagrodzić dając mi minus xD

11573538277329494069.gif

Opublikowano

@ MatiPRO

Ile razy beda te same pytania ??

Co do tuta.. Ladny .. lecz mogles go troszke rozwinac ;] minusik leci.. Jak mozesz daj tez ;]

65994253024037513199.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...