Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot Nie Odpala Clienta

Ludzior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ibot nie odpala clienta. Ścieżka w pliku srodir.ini jest poprawnie wpisana i są po dwa "\\" między katalogami. Czyli u mnie to wygląda tak: D:\\SRO\\Silkraod\\

Po kliknięciu "Run client" ibot nie uruchamia gry i nie wyskakuje w oknie bota, że się łączy z serwerem. Jakieś pomysły na rozwiązanie problemu?

Admin Cienia
Opublikowano

bzdura....

ja mam tak C:\Program Files\Silkroad i mi elegancko chodzi. Zrob po jednym \ i zobacz czy zadziala

Sam jesteś bzdura, odpalałem go nie pamiętam jak dawno ale szło go odpalić tylko przez loadera, nie chce się kłócić.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja mam podaną ścieżkę clienta razem ze "sroclient.exe" i jakoś pali

Trzeba też pamiętać o aktualizacji gry, bo inaczej błędy wywala ;)

Najlepiej, żeby uniknąć błędów w pisaniu, zrobić skrót do sroclient.exe i we właściwościach skopiować "Element docelowy"; wkleić to do srodir.ini i już.

wiz_taxer.png
Opublikowano

D&G, tylko że papasmerf ma rację :>

C:\\Program Files (x86)\\Silkroad\\ mam zmienione na C:\Program Files\Silkroad\ i również się odpala bez zarzutów.

@UP, a ty chłopcze idź się utop i powiedz jak było.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

By nie tworzyć nowego tematu napiszę tu. Otóż gdy próbuje odpalić clienta launcherem wyskakuje mi okienko z napisem

"ServerSignature Error1"

Proszę o pomoc.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf

Opublikowano

Ludzior.... wpisz w plku srodir D:\\SRO\\Silkraod\\sro_client.exe (ścieżka u Ciebie w pliku)

@Edit

Mi tam pierwszego silka odpalam przez ibota (Run Client) i jadę.... a drugiego przez loadera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...