Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam DC co 5 min, nie wiem co jest grane, szukałem na forum silkroada czy coś się stało ze serwerem ale nic nie znalazłem na ten temat, szukałem też czegoś na temat DC-Disconnect również nie znalazłem.

Więc proszę o coś co to DC albo mi nie będzie przeszkadzać albo będzie co 30min lub 1h a nie co 5 min :(

Na dodatek dodam że nie dawno miałem formata więc chyba raczej nie mam żadnych hacków lub jakiś trojanów lub czegoś innego dodam jeszcze że gram na Globalu więc mam path 1 .266.

PS:Przepraszam że nie szukałem na "Szukaj" ponieważ nie wiem na jaki temat.

Proszę o szybką odpowiedź, dziękuję z góry.

No MORE xD

Opublikowano

A więc mam DC co 5 min, nie wiem co jest grane, szukałem na forum silkroada czy coś się stało ze serwerem ale nic nie znalazłem na ten temat, szukałem też czegoś na temat DC-Disconnect również nie znalazłem.

Więc proszę o coś co to DC albo mi nie będzie przeszkadzać albo będzie co 30min lub 1h a nie co 5 min :(

Na dodatek dodam że nie dawno miałem formata więc chyba raczej nie mam żadnych hacków lub jakiś trojanów lub czegoś innego dodam jeszcze że gram na Globalu więc mam path 1 .266.

PS:Przepraszam że nie szukałem na "Szukaj" ponieważ nie wiem na jaki temat.

Proszę o szybką odpowiedź, dziękuję z góry.

Te DC-Disconnect nic Ci nie da, bo jak masz dostać DC to dostaniesz.Używasz loadera?

Opublikowano

Ale ja tego disconnecta dostaje co 5 minut sprawdzałem nawet.

Nie nie używam loadera nie wiem nawet co to jest : (

No MORE xD

Opublikowano

Netis, 4mb/s, rozdzielony na 3 komputery przez router, internet jest kablowy.

No to może przez to? Bo zazwyczaj jak net jest dzielony na parę komputerów to tak się dzieję.

Opublikowano

Czy to może być przez komputer mojego brata? (siedzi koło mnie i też gra w Silkroad online) jeżeli nie to nie wiem co mam zrobić przestać grać w silka ?

D&G wbiłem na tą stronę i otworzyła mi się mapka i zrobiłem pare testów 967798893.png,967801883.png,967802723.png teraz dam trochę dalsze 967803761.png,967804806.png,967806506.png tyle chyba starczy ?

No MORE xD

Opublikowano

Hmmm ja myślę że nie potrzebuję reinstala silkroada ponieważ nie dawno go zainstalowałem ale mogę zrobić nawet teraz, mój system to windows xp jeśli to potrzebne to mam home edition*

No MORE xD

Admin Cienia
Opublikowano

Człowieku.. Wybierz serwer z gwizdką a nie jakieś wybierasz z drugiego końca globu, przy takich to nawet mój 8mb wychodzi słabo.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G Zobacz sobie ile tam jest GWIAZDEK...

Zrobiłem tyle zciep że na pewno było 1 albo 2 gwiazdki.(specjalnie po to żeby nie było takiego posta (w tym stylu))

No MORE xD