Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Webserv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie :P duzo dzis pisze no ale cóż :) Postawiłęm strone pod server hamachi na webservie wszystko hula jak wchodze ale... jak wpisuje swoje ip do przegladarki drugim laptopem i moim kompem (oby 2 sa podlaczone do hamachi) to jest ze nie znaleziono adresu a jak wchodze w moja www w webservie to wszystko dziala wiecie o co chodzi? Moze jakies inne mam wpisac url ? Daje dzis duzo + za pomoc załap się i mi pomoz xD

Tak jestem.. i wpisuje moje hamachi na ktorym jest serw porobowalem nawet z kloncowka 100 i nic ;/

Edytowane przez madmike666

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

a na pewno do konca jestes połaczony w sieci hamachi ? i czy wpisujesz ip hamachi czy swoje ( lokalne )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Brrr.... Up@ chyba cie powaliło :P A tak wgl to juz wszystko działa :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...