Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż od 3 dni prubuje załadować se SM przez SponsorPay przez bramki proxy ale jakoś nie dochodza czy z wejściem HS3 naprawili też ten sposób?

Opublikowano

pobierz sobie aol'a sprawdzony - zawsze działa i setki ofert :)

proxy są poblokowane i nic nie zdziałasz tm shitem.

Opublikowano

pobierz sobie aol'a sprawdzony - zawsze działa i setki ofert :)

proxy są poblokowane i nic nie zdziałasz tm shitem.

Aolem czy przez proxy itak nie działą ;/ robiłem obiema metodami...

Opublikowano

nie z każdej oferty przychodzą . w tamtym tyg pobierałem programik o nazwie hmm... white translator czy jakos tak. po pobraniu dostałem na przepustki do v2 na ninji i buffie :D tego samego dnia dostałem bana ^^

Opublikowano

nie z każdej oferty przychodzą . w tamtym tyg pobierałem programik o nazwie hmm... white translator czy jakos tak. po pobraniu dostałem na przepustki do v2 na ninji i buffie :D tego samego dnia dostałem bana ^^

Także znalazłem tą reklame z white translator ale SM nie dostalem (wcześniej dostawałem :))

Opublikowano

moze zainstaluj to gówno aż nie dostaniesz :D kij wie jak to działa. ale sponsor pay samo w sobie musi działać.

Opublikowano

ja mam aol'a juz bardzo dlugo na kompie ale nie weim co zrobic bo zainstalowalem jako (mam juz konto) i tak jak klikne create to nigdy sie nie udaje.. ;/ moze ktos zrobi jakis poradkik ? bardzo bym prosil..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...