Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosmiczny Debil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc przejdę do rzeczy... za 2 tygodnie mamy wycieczkę integracyjną i mamy przebrać się za jakieś kosmiczne zeofile mianowicie strój z przyszłości... myślałem i wymyśliłem se pomysł na ryj (maskę)

będzie to kominiarka założona na ryj i maska gazowa coś ala to : http://allegro.pl/maska-przeciwgazowa-z-pochlaniaczem-wielogazowym-i1209555732.html

ok mordę se już zrobiłem ale co z kombinezonem? tematyka hmm no powiedzmy chce wyglądać jak żołnierz z galaktyki (ale mam kurwa wyobraźnie) dla ludzi bez wyobraźni chciałbym wyglądać coś na podobieństwo tych przyjebów z killzone albo szturmowca z battlefield bad comany 2 ^^

na plecy mają wejść 2 karabiny (łaaaaał) więc nie wymyślajcie za bardzo...

czekam na propozycję kombinezonów...

PS: nie pierdolcie że mam się przebrać za teletubisia albo innego spermołyka...

edit:

kombinezon coś o tej tematyce http://allegro.pl/kombinezon-dainese-supercombo-50-wyprzedaz-i1212483121.html ale nie za taką cene!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Proponuje wziac od wujka o wiele za duzy plaszcz i wejsc do niego z kolega, robiac "dwuglowego" wojownika.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Powiedziałem coś na ten temat... przeczytaj uważnie to zobaczysz o co mi chodzi... czekam na normalne propozycje...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Polecam coś ci z tego typu

A inny to typ jak z gry Halo - jakis kombinezon hełmn jak np ty na allegro pokazales i gitara ;d

30364378.png