Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Fastem Wbic Duzo Pkt Na Snajpera? (Bc2

matmatix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc tak jak szybko wbić punkty na snajpera ?? Wiem że było coś takiego ale na szturmowca a ja do szturmowca nie mam tej paczki co ammo daje :( a nie lubie sztormowych broni w bc2 Proszę o pomoc daje + dziękuje bardzo

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Mój odnośnik

Steam To GÓWNO i dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Jezeli masz skilla snipem to graj nim do puki nie odblokujesz amunicji magnum. Jak ja odblokujesz gra zrobi sie latwiejsza i szybko zrobisz snipa do konca.

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

próbuj walić hedy lub trochę bardziej wyrafinowany sposób mianowicie bawisz się w "sapera" czyli najlepiej czai się w krzakach a jak zobaczysz pojazd podbiegasz c4 i paszo won od niego sprinciorem

wypierdalasz go w powietrze i good job podbiegasz do szturmowca z ammo i tak dalej, a inny spośob to tak podkładasz c4 w mało widocznym miejscu lub budynku w którym na pewno będą wrogowie

(jak jesteś obrońcą to nigdy przy stacjach m-com) chowasz się czekasz aż wejdą wrogowie i BUM! :D

VG9vZ2VfX19ldW5lX19fMzgwX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

po prostu graj ... jeśli nie umiesz strzelać ze snajperki to nie graj snajperem ... bo to co chłopacy powiedzieli, wymaga trochę umiejętności, oraz myślenia ... bądź długiego czekania, co po prostu męczy...

Uczeń
Opublikowano

Jezeli masz skilla snipem to graj nim do puki nie odblokujesz amunicji magnum. Jak ja odblokujesz gra zrobi sie latwiejsza i szybko zrobisz snipa do konca.

Tylko nooby grają sniperem + magnum.

No chyba, że na hc, bo to coś dodaje do baretty, że podobno zabijesz typa w korpus.

Ale tylko nooby snipią na hc, bo sniper na low zabije tylko za jednym strzałem tylko w głowę, gdzie indziej potrzeba dwóch strzałów.

Więc na gwizdek amunicja magnum do snipera jak trzeba i tak w głowę trafić?

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

No chyba, że na hc, bo to coś dodaje do baretty, że podobno zabijesz typa w korpus.

Ale tylko nooby snipią na hc, bo sniper na low zabije tylko za jednym strzałem tylko w głowę, gdzie indziej potrzeba dwóch strzałów.

Nienawidzę jak ktoś tak pisze, żadna broń ani dodatek nie jest "noobski", po prostu jedne rzeczy, bronie są lepsze a drugie słabsze, a jeśli myślisz że jak czegoś nie będziesz używał to będziesz pr0 to powodzenia, bo ja np. na to nie zwracam uwagi. Zdenerwuje cię ktoś z amunicją magnum i snajpieniem na hc, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś też to zrobił, a jak ci się to nie podoba to zawsze możesz wyjść z servera albo w ogóle nie grać bo przecież wszyscy inni gracze to nooby a bo to używają tego albo tamtego.

A co do tematu, to raczej nie ma innego sposobu jak tylko grać jak najczęściej albo cały czas tą klasą i w końcu wejdziesz w wprawę, znajdziesz swoje ulubione wyposażenie i wtedy zdobywanie punktów snajperem stanie się dla ciebie łatwe, miłe i przyjemne.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Snajper to nie klasa jak w innych grach.... bez niego nie wiedziałbyś gdzie wrogi pojazd ani sam wróg, po prostu snajper robi za kapusia...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wejdz na pusty serwer w trybie RUSH i wez klase snajper z C4 . Rozwalaj wszystkie punkty ładunkami C4 i tak ciagle ale to jest troche zmudne więc kamp sobie za drzewami , krzakami i wal head'y .

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Wejdz na pusty serwer w trybie RUSH i wez klase snajper z C4 . Rozwalaj wszystkie punkty ładunkami C4 i tak ciagle ale to jest troche zmudne więc kamp sobie za drzewami , krzakami i wal head'y .

Jak pomogłem daj +

Jakiś czas temu zablokowali zdobywanie punktów jak jesteś sam na servie, więc twój sposób się nie sprawdzi.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Assasin dobrze mowi. Zadna bron nie jest noobska. Mialem na mysli zeby grac tylko na serwerach hc z ammo magnum i sniperka do tego. Nawet m24 z magnumem zabija jednym strzalem.

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Sw2 ja również się z tobą nie zgodzę, bo klasa jak klasa, bo overpower nie znaczy noob, i równie dobrze najlepsza broń mogła by być nazywana noobską a nie ma coś takiego jak najlepszy weapon. Jak się ma skilla to bez różnicy czy lata się z AEK'iem czy z M416, i tak będzie się kosiło.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Uczeń
Opublikowano

Snajper to nie klasa jak w innych grach.... bez niego nie wiedziałbyś gdzie wrogi pojazd ani sam wróg, po prostu snajper robi za kapusia...

Wiem. Od togo jest recon. Jak sama nazwa skazuje, wiem czym gram.

Nienawidzę jak ktoś tak pisze, żadna broń ani dodatek nie jest "noobski", po prostu jedne rzeczy, bronie są lepsze a drugie słabsze, a jeśli myślisz że jak czegoś nie będziesz używał to będziesz pr0 to powodzenia, bo ja np. na to nie zwracam uwagi. Zdenerwuje cię ktoś z amunicją magnum i snajpieniem na hc, nic nie stoi na przeszkodzie żebyś też to zrobił, a jak ci się to nie podoba to zawsze możesz wyjść z servera albo w ogóle nie grać bo przecież wszyscy inni gracze to nooby a bo to używają tego albo tamtego.

Nie zrozumiało mnie wielu osób i moich intencji więc coś skoryguje.

Amunicja magnum do snipery jest bezużyteczna z racji, że musisz trafić w głowę. Noob (człowiek tępy) będzie używał czegoś co mu się nie z przyda, ale przecież tam pisze zwiększenie obrażeń, więc czemu nie. Albo jest po prostu nie oczytany i myśli, że coś to daje, a takim ludziom zwracam honor. Człowiek inteligentny nie popełni tego błędu co głupiec, więc weźmie to co mu się bardziej z przyda, bo pomyślał, że z przydało by się coś dowiedzieć. Weźmie np: ulepszone materiały jak gra na dystans i używa mortara, lub kamizelkę w zwarciu, lub nawet to ammo magnum, bo w zwarciu do snajperek to coś daje (chyba), bo gościa w korpus z bliska zabijesz. DO VSS się jedynie magnum opłaca, bo nie celuje się w głowę za każdym razem. Więc magnum do snajpery jedno-strzałowej nie daje overpoweru.

Hc jest dla fragerów, co tylko fragi chcą nabijać, a nie spełniać warunki misji. Taka osoba nie wie, w jakim celu gra jest ta stworzona i fraguje, bo k/d najważniejsze i się przy tym upierają i tego trzymają. To są noby. Nie ludzie, co nie nauczyli się jeszcze grać i się uczą.

Sw2 ja również się z tobą nie zgodzę, bo klasa jak klasa, bo overpower nie znaczy noob, i równie dobrze najlepsza broń mogła by być nazywana noobską a nie ma coś takiego jak najlepszy weapon. Jak się ma skilla to bez różnicy czy lata się z AEK'iem czy z M416, i tak będzie się kosiło.

Mam podobne zdanie, jak nie takie same z Tobą.

Ktoś, kto ma już skilla w fpsach nie ważne z wyższa czy weźmie Thomsona, czy M60.

Nie ma broni overpower, są tylko bronie z którymi niektórym się gra lepiej i przyjemniej i tyle.

Mam nadziej, że nie zaprzeczyłem sobie przez jakąś gafę myśleniową.

A ode mnie to, że sniperem lepiej grać na low, a nie hardcore, bo się skill do sniperek wyrobi i będziesz za każdym razem w głowę trafiał. Na hardcore przyjdzie to później.

Wiem po koledze. :)

55b34.png

Nie klikaj!!! nieeeeeeeeeeeee!!!!!!

Olej plusa, daj minusa.

Opublikowano

Oczywiście że grając snajperem na normalnym przyzwyczaja się do strzelania headów co jest równoznaczne ze znacznie większa ilością punktów za marksmany. No ale na hc idzie zebrać więcej killów ze względu na oszczędność amunicji. W każdym razie i tak i tak snajpą gra się dosyć łatwo i po wyćwiczeniu skilla do poziomu 90% headshot można bez problemu być najlepszym w niemal każdej rundzie a co najmniej w top 3.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W