Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Misje/Polowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol, zapomniałem gdzie odkładnie siedzą te questy na polowania i jak się nazywają :D Czy ktoś pamięta i mi poda? Błagam daje od razu 5*! :D

No i druga sprawa: gdzie się edytowało atrybuty np. wartość ataku, szybkosć, szybkość ruchu, czy item ma srednie i um, obrona :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ItemAttr tutaj edytujesz bony.

a questy znajdują się tu:

usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest

usr/rain/channel/share_data/locale/english/quest

ale które to polowania to nie wiem.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

"Błagam"

Hahaha, śmieszny jesteś synuś ^^.

Żal mi cię!@#

Kurwa odpierdol sie jebany dzieciaku 98 haha. 11 lat pierdolona patologia... Ja chociaz jak ty nie mam 128 ramu... @topic; 2x UP masz 5*. A ty deklu raport za spam.

userbarwb.png

Opublikowano

A zajebać ci?

WYPIERDALAJ Z TĄD!

TAKICH słabiaków ktorzy nie wiedzą nawet jakie są lokalizacje na tym KURWA forum nam nie trzeba!

WYPIERDALAĆ!@!#@$@%(*Z#&(*%)(&%(*^$*&@^

Opublikowano

up czasem mnie rozwalasz tymi postami :D a do czego jest forum bo mi sie wydaje ze do pomocy innym graczom i do pomagania w czym jestes dobry...a co do topicu same usuniecie tych misji z usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest nic nie da musisz poszukac je usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest/object

2 pytanie takie dziwne bo nie wiem juz o jaka kolumne Ci chodzi czy o item,item attr a moze o cos innego

jutro jak ktos nie odpowie na twoje pytania wszystko dokladnie napisze bo narazie ide spac :)

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

A zajebać ci?

WYPIERDALAJ Z TĄD!

TAKICH słabiaków ktorzy nie wiedzą nawet jakie są lokalizacje na tym KURWA forum nam nie trzeba!

WYPIERDALAĆ!@!#@$@%(*Z#&(*%)(&%(*^$*&@^

"Z tąd" buahaha nidojebany kondomiarz znam się na privach lepiej niz ty dzieciaku 11 letni. Lol ale najebales tych pokemonskich znaczkow. Mozesz mi pale possac, przejdz mutację, podrosnij i zacznij kozaczyc w necie. 2x raport. 80 postow najebanych spamem i mysli ze kozak... Pff, ty wypierdalaj z tego forum neokidzie jebany. Koniec. @DOWN; leci 5*.

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...