Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bk i jego trick

Bamboocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak ostatnio widziałem, człowieka co używał tricku na Bk. Mówił, że jest to kombinacja składająca się z 6 części. Może ktoś wie o co chodzi?

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JAk chodzi ci o combo to jest to bardzo proste...

Musisz nabic 220 lvl i zrobic quests u marlona...

Uzucie kombo:

1. Bindujesz co najmniej trzy skilll ( w tym 1 skill koniecznie musi byc z broni)

2. Teraz podchodzisz do moba wciskasz sosyc szybko kombinacje

skill broni*>2 skill >trzeci skill (kazdy skill w odstepie jak najkrotszym)

*-koniecznie musi sie od niego zaczynac combo

np. Cyclone>Twisting Slash>Death Stab

To tyle innego triku nie ma ^_^

Opublikowano

Widzę, że tu też nie wiedzą. Combo to nie to^^ Combo charakteryzuje się niebieską falą uderzeniową. Chodzi o coś innego:P. Ciężko jest to rozgryść, ale jak się to załapie to koniec. Ostatnio widziałem mniej więcej na czym to polega, lecz nadal jestem daleko.

Miałem całe 2kk HP z GF, ale zaraz po jego ataku(przeciwnika) moje Hp spadło do 1/4 części całego.

Jest inny trick. TS + CYC, małe combo kolego:P

Napisałem, że jest to kombinacja i takie coś istnieje. Może ty nie wiesz, ale od razu nie gadaj, że nie ma innego, bo są.

A z zwykłego comba też mozna wiele zrobic:P, wiele ciekawych rzeczy^^.

Opublikowano

Lol gralem w mu od x lat (+/- 4) i wierz mi , ze nie spootkalem sie z niczym takim...

Mozliwe, ze mial bron z bypassem :)

@EDIT: Edytuj posty mosku bo widze , ze sobie nabijasz :)

Opublikowano

Chryste panie a ja gram 6 lat i znam to coś od 3 miesiecy^^. Teraz się dowiedziałem o jego twórcy^^. Uwierz, że takie coś jest i co raz więcej osób go zna. Może się jakaś osoba wypowie i da jakąś wskazówkę dotyczącą samej techniki. Osoba co mi pokazała tzn. jego siłę, rozkminiała go pół roku ^^.

/Edit. Kolego jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj ok? MI na postach nie zależy tylko gadasz nie na temat, że takiego czegoś nie ma.

Opublikowano
Chryste panie a ja gram 6 lat i znam to coś od 3 miesiecy^^. Teraz się dowiedziałem o jego twórcy^^. Uwierz, że takie coś jest i co raz więcej osób go zna. Może się jakaś osoba wypowie i da jakąś wskazówkę dotyczącą samej techniki. Osoba co mi pokazała tzn. jego siłę, rozkminiała go pół roku ^^.

/Edit. Kolego jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj ok? MI na postach nie zależy tylko gadasz nie na temat, że takiego czegoś nie ma.

Nagraj to coś Frapsem. Jesteś pewien, że nie miał sd bypass ?

Opublikowano

Ok nagram ale uwierz, że tylko wyjdzie Ci TS.

Jestem pewien, że nie ma SDBypass, używa broni Flemberg (s4) przez co nie może wbić JoH opta.

Opublikowano

pierwszo słyszę o czym takim O_o

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Zall...

Jeszcze perfindnie klamie ^_^

@DOWN:

Dziecko ,,,, do poki nie wrzucisz filmu to nawet sie nie wypowiadaj. Bo juz i tak wyrobiles o sobie zdanie :)

Opublikowano

Hę? Kłamię? Tzn. że jednak da się wbić w Flemberga Joha ta? Może mi powiesz jeszcze, że nie ma S4 że jest to wymysł mojej wyobraźni wraz z servem na, którym gram^^? Poza tym. "Żal" i "kłamię". Jeszcze raz mówię, że jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj. Spotkam go to mogę wam SS wrzucić z walki lub nakręcę filmik ok? Sami spece kurdę, spam i spam^^.Nic nie wie o tym, to jeszcze pisze zbędnego posta.

@EDIT: Nie mogę go zmusić by od razu na każde moje zawołanie wbił do grY^^.

Opublikowano

@Bamboocha

A ja w 2012 bede na meczu finalowym w warszawie... nastepnym razem to pisz w pierwszym poscie ze takie cos dotyczy s4. Wtedy nikt nie bedzie Ci zarzucal klamstwa. Ot, taki maly detal. btw. tekst ze jestesmy debilami, troche zle o Tobie swiadczy, ale co tam :D.

que?

Opublikowano

Teraz przegiałęś, widzę że wszyscy kultura do nowego na forum, skoro uważasz, że ja nim jestem to Cię rozczaruję, bo o 11:08 byłem w szkole i pisałem układy równań na macie^^. Może najpierw IP sprawdzicie, Mikiej najpierw poproś admina o sprawdzenie IP a nie oskarżasz kogoś, że ma multi konto. Myśl sobie co chcesz, ale ja nim nie jestem. Sorry, że nie dałem jeszcze SS/filmiku, ale chce pokazać, że mimo iż mam FO set + JoH + 2kk HP to i tak jedzie mnie on na 3, 2 hity. Bo inaczej mi nie uwierzycie i powiecie zwykły TS nie? Moderator powinien mieć obok nicku IP kolegi więc najpierw się JEGO spytajcie, a potem innych oceniajcie, o was też źle to świadczy, że mnie o coś oskarżacie czego nie zrobiłem.

Hm... Innego kolegę co od debili wyzywa:P powiem mu, że ten trick został opracowany na S2/S3, nie zależy to od wersji.

Opublikowano

fakt, zeszlismy z tematu.Koniec o multi acc. Meritum tego topicu jest ten trick/skill dla BK. Obstaje przy swoim: ss/filmik. Bo fakt nie uwierzymy pewnie. Tez gram w mu kilka lat (~4) i jakos czegos takiego nie widzialem.

que?

Opublikowano
A ja gram na tym samym serwie co Bamboocha i wiem ze ten trik jest i kolo go uzywa .. wali po okolo 400kk dmg nawet jak ktos ma all fo.... ;/

to moze podaj nazwe tego servera

stawiam ze bamboocha ma multi acc -.- niech jakis adm sprawdzi ip

albo jakis kumpel, wbija na forum 1 post i wie o co chodzi

BTW jak zalozE temat ze mam fo na globie, i kilku moich kumpli wejdzie na forum i to potwierdzi to znaczy ze to prawda? nie sadze

tak wiec wrzuccie filmik albo screeny -.- bo jak narazie to tylko spamujecie

Opublikowano

Widac kolejna sciema, byla. Nie ma ss/filmu = takiego skillu nie ma. Chyba mozna zamknac topic, bo nic nie daje :).

que?

Opublikowano

Witam jestem nowo zarejestrowanym użytkownikiem i mam jedno małe słowo w jego obronie :

Gram na pewnym servie sezon 2/3, jest tu taki jeden gracz który ma BK, osoba ta ma set GD +dd+ref+ joh opcje (+dd 7% cały ) wingi 2 lvl + full miecze KB + edr + id 2% + id 20/1lvl + sd bypass i do tego AA+ te same opty

ja gram również BK mam set full donate ale Brassa + full +(żółte dd+7%) i 2 BB + full (+ sd bypass) wingi 2 lvl + full

pomimo tego ze mam te same lepsze opcje gościu ma mnie na 2/3 hity DOSŁOWNIE (oboje nie używamy sd pontonów tylko zwykłe )

Moje pytanie jakim CUDEM ???? Jeżeli wie ktoś dlaczego proszę pisać

Opublikowano

nie wiem jak to jest z tymi optami ale polowy Twojej wypowiedzi nie zrozumialem:). Fakt gram sm&mg ale juz co to jest edr/id/aa+ co oznacza to juz nie wiem. Ja go bronil nie bede bo wstawil scieme.Jesli Ty tez uwazasz, ze nieslusznie tak go krytykujemy to daj swojego screena albo filmik z frapsa. Btw jak to mozliwe ze grasz sezon 2-3? moze to jest sezon 2/3 (dwie trzecie:p)? I co oznacza full donate? Bez kitu myslalem ze grajac kolo 4lat, wiekszosc skrotow i pojec znac bede a tutaj takie zaskoczenie.

que?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...