Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja - Poszukawania

LeeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych obywateli MPC Forum.

Dawno temu, około 4 miesiące przeszło czasu około 2000 osób czekało na otwarcie dedykowanego serwera PoLongju .

Niestety ze zwględów czysto hostingowych otwarcie zostało przełożone. Na wskutek dalszych niepowodzeń projekt PoLongju został zawieszony .

Jesteśmy grupą ludzi :

- Umiejącą współpracować w grupie

- Wykorzystywać w pełni swoje możliwości intelektualne

- Skryptować, poslugiwać się językiem PHP MySQL

Mamy ponad 2 letnie doświadczenie w tworzeniu serwerów , zawsze były to chuczne serwery , wyjątkowe pod zwględem

rozbudowania NPC i innych .

Więcej informacji na gg, gdyż nie lubię się rozpisywać bo nie rozpisywaliśmy się o tym i o wym a tak naprawdę nie przyniosło to dostatecznych rezultatów.

A więc GG : 10380496

Do rzeczy, potrzebujemy osobę która posiada | Własny serwer dedykowany Metin2 | Własnego dedyka | Pieniądze na owe cudo |

Wymieniona powyżej osoba będzie dostawała większą część zysków serwera, a jeżeli jesteśmy dobrze poinformowani nie są one małe.

Wielu sobie myśli... Hmm czy jest to bezpieczne?

Odpowiedz jest dosyć realistyczna.

Nic w życiu nie jest bezpieczne, ale trzeba pamiętać . Nie każdy jest sępem żerującym na swoją osłabioną ofiare.

Pragniemy umożliwić ludziom zabawę zgodnie z zasadami uszanowania ludzkiego i wszelkimi prawami ludzkiej wyobraźni.

Pozdrawiam LeeQ , liczę przynajmniej na poważne odpowiedzi , nie chcę słyszeć tekstów " Głupi jesteś , że ktoś da swój wkład? "

Jak to się mówi " Kto nie próbuje , ten nic nie osiągnie " głównie się tym kieruje.

Czekam na pomoc.

userbarek.png
Opublikowano

Chcemy GMa?

Ojj człowieku, jakbyś wiedział ile ja już miałem serwerów, serwerownie CS, z 10 hamachi serwów po 5 miesięcy stojących ...

Nie znasz ludzi, nie mów. :]

Jakbyś umiał chociaż połowe tego co ja....

userbarek.png
Opublikowano

Samo stawienie serwera, edycja i wszystko to dla mnie pestka.

Chodzi mi tylko o osobę z dedykiem, która by go mogła w jakiejś części udostępnić.

To jest proste, dajesz dedyka a później koszty Ci się zwracają 10x krotnie.

I przyokazji nie musisz nic robić bo my się zajmujemy zabezpieczeniem, stroną.

Oczywiście all w domenie .pl itp.

Rozumiem, że jesteś nieufny... no ale próbuje Ci wytłumaczyć że naprawdę są na tym świecie ludzie dobrzy.

Niedawno tzn. 4 miechy temu jak zakładałem projekt, napisało do mnie koło 10 osób.

Bardzo mnei to ucieszyło lecz mój osobnik "od dedyka" nagle zerwał kontakt, powódz go zalała czy co... ;/

userbarek.png
Opublikowano

Gdybyś miał jakiś Dowód no i na twoim profilu sa tylko 4 posty ... Każdy pomyśli sobie że jakiś noob który chce naciągnąć na kase -_-

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Admin Cienia
Opublikowano

Prefixy

W nazwie tematu proszę umieścić prefix.

+ [Tut] , [Tutorial] badz [Poradnik]

+ [DL], [DOWNLOAD] - download

+ [sZUKAM] - jak szukamy ,potrzebujemy pliku i nie mozna znalezc.

+ [PYTANIE] - jakies pare pytan odnosnie stawiania

+ [PROBLEM] - blad podczas tworzenia serwera / edycji klienta

+ [iNNE] - Wszystkie tematy, ktore nie pasuja do powyzszych prefixow.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...