Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Sura Wp 1 - 61 Lvl

seomid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękna data co nie 25.09.10 ?? MOJE URODZINYYYY!

dooobry poradnik aż chce się zagrać wp :) Ale z kasą to nie przesada ? :P

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie napisany poradnik. Przesadziłeś trochę z dropem. Ciężko napisać, że od 60 do 61 lvl będziesz miał 10 bodzi, nno i itemy 1500hp. Ja expiąc 3 levele w V2 dropłem (dropnąłem?) jeden przedmiot z 1500hp, żadnego nno i chyba 4 bodzie, czyli zarobek marny.

Opublikowano

@matrixz Sto lat

@up Opisalem to na faktach z mojej gry. Nie napisalem ze kazdy bedzie mial identyczny drop.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Przycukrowany drop bodzi

Jak mi od 50lvl do 65lvl tylko 18bodzi droplo

Co do sury wp widac ze sie nie znasz

1.Po czarowanym ostrzu najlepiej dac strach

Nie tylko wbijesz szybko bo tanie ku ale takze lepsze niz czarowana zbroja

Po strachu jak robimy postac full exp z konia to czarowana zbroja a jak nie to smoczy wir/uderzenie palcem

2.A od 61lvl nic nie napisales,powinienes dodac ze mozemy spokojnie w v2 expic do 75lvl a potem do v2 groty czy dropic metki w red lesie

3.Na 35lvl czarowane ostrze i nie expic ani nie dropic z metkow 25-35 tylko na BO i dropic metki 45lvl bo Kamienie duchowe dropia

sstwc.jpg

Opublikowano

@LoLzTeam, na koncu poradnika napisalem, ze nie bede opisywal jak rozkladac skille.

@Netrodal 1. a ty sie nie znasz na czytaniu, nie opisywalem tutaj skilli wiec o co ci chodzi?2. Na koncu napisalem ze doprowadzilem was do 61lvla i dalej radzcie sobie sami,czytac siie nie umie? 3. Kamyki duchowe z metinow 25 35 tez leca, polecam sprawdzic, a nastepnie komentowac - albo napisz wlasny poradnik.

OMG.TECZA!

Opublikowano

Daje + sie spisales ale ja twierdze ze do pvp lepsz jest sura z czarnom magiom bo duszek jest niezly testowalem na privach. na pl duszek na m8 z 65lvl odejmuje po 1500hp. Ale to jest moje zdanie.

+ kliknij

JEZELI KLIKASZ - BEZ POCZEBY WYZNAJESZ ZE JESTEŚ NOOBEM

Opublikowano

Tutek bardzo ładny daje Ci + ale z tym dropem bodzi to chyba troche przesadziłes ale to zależy od szczęścia mi do 51 do 56 dropły tylko 3 bodzie :]

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

kasa jest mozliwa .. ten poradnik jest na okres czasu 3-4 miechy... ostrze m8 na 52 lvlu ? ja m6 mam na 67 lvlu i od miecha nie expie zaliczam ku ciagle tylko i eq koluje postac od 3 miechów ... codziennie zaliczam ku ... ale z dropa nie mozliwe bez 2x dropa.. ja od 50 do 67 lvla dropnelem 2 bodzie tak w sumie w tym 1 bodzio z metka 75 lv..

76561198017353072.png
Opublikowano

ddk@ Może i wbijesz ten 61 lvl w te 4-5 dni,ale skille bedziesz miał ma M1 !!! :D I w dodatku nie ma kasy zabardzo na EQ !!! Więc?

Topic@ Super poradnik,napewno z niego skorzystam ;p

Opublikowano

@up dzieki leci minus

@artek474 tak to prawda z takim samym eq BM jest lepszy w pvpm jednak zeby bmem zrobic eq takie jak WP, potrzeba wiecej czasu.

Dziekuje za oceny.

OMG.TECZA!

Opublikowano

naprawdę świetny poradnik, dziś sellam eq z woja i zaczynam grać WP :D

@Edit: oczywiście + poleciał :)

userbar820914.gif

Pomogłem? Daj + jak coś :)

Opublikowano

Dzięki temu poradnikowi zacznę grać surką :) Sellam eQ z woja i przerzucam się na surkę!! Oczywiście +'sik!

Opublikowano

powiem tak, sam gram sura Wp mam 65 lvl i powiem wam tak, moze i poradnik dokładny ale wgl niezgodny z rzeczywistością ... w v2 expiac droplem 2 bodzie od 55 lv expiac , zadnego nno, bonu 2k/1.5k hp :( ,nie wiem moze mam takiego pecha ale na swoje eq nie wyciagnelem z tego dropu co tu autor pisze. Praktycznie połowa informacji jest wysana z palca ... tyle odemnie pozdro dla autora :P 8S

Opublikowano

@up dzieki za pozdro:), rzeczywiscie masz hoyowego dropa, mi w godzine dropnie bodzio czasem :) informacje nie sa wyssane z palca.

@Menddor gram na s10 a ty?

OMG.TECZA!

Opublikowano

Wcale nie mowie ze poradnik jest , wręcz jest dobry , dużo pracy w niego włożyłeś, tylko uważam że przesadziłeś z tą kasą która można zarobić expiac do 61 lvla :P

Opublikowano

Ładny TUTek +!

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...