Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam problem z tym programem umnie on nie dziala a jest coras wiecej gier ktore go uzywaja dalo by sie go ominoc? prosze o pomoc

:( :( :( :( :( :( :( :(

Jak sol bledy to specjalnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może dokładniej? Jak Ci nie działa? Coś Ci wyskakuje? Wytłumacz wszystko.

a wiec wloczam gre robi pach wszystko dziala i wyskakuje err z game guard i wylocza gre na youtube widzialem ze mozna to ominoc ale trzeba pobrac lunchera a ja nie wiem skod

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a to pierwszy raz jak grasz w tę grę? Chodzi o to czy ją ściągnąłeś i zaktualizowałeś czy wcześniej dobrze chodziła? Bo jak chodziła dobrze to po prostu łatka źle się nałozyła

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

18706.pngmpcubdeflection.png

34477.jpguntitled112gy3.png

Opublikowano

cóż może być dużo powodów, napisz więc jeszcze numer erroru jaki ci wyskakuje przy tym problemie albo daj screena. Format pomoże tylko jeśli problemem jest wirus ale to możesz sam sprawdzić np. avastem

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak jak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Opublikowano

hubek wejdz na youtube i zobacz tam koles robic cos ze nie uzywa tego game guarda u mnie nie dziala bo zle pache sol hyba

]

jak sol bledy to specjalnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

coż ja tam widzę launchera tylko dla amerykańskiej wersji, więc musisz sprawdzić na kompie parę rzeczy:

1. Czy masz wiry

2.Czy firewall nie blokuje game guard albo rappelz

3. Czy masz jakieś nielegalne procesy? programy

4.czy windows jest uszkodzony

5. czy poł. sieciowe jest stabilne

Jeśli to coś z tych rzeczy to trzeba je naprawić. A jeśli nie to pozostaje ci zrobić reinstall gry, pobrać ją odnowa(pliki mogły być uszkodzone) albo usunąć folder z game guard i poczekać aż na nowo je wgra - uruchom potem kompa ponownie( gdzieś ta czytałem - podobno działa). Te filmiki na youtube opierają się na wersji gry US czy i innych , bo oczywiście w Polsce takie coś nie może działać xD (widać to po tych dopiskach np.US only).

Opublikowano

hubek wejdz na youtube i zobacz tam koles robic cos ze nie uzywa tego game guarda u mnie nie dziala bo zle pache sol hyba

]

jak sol bledy to specjalnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrozum!!!! To US !!! I tam nie chodzi o problem z game guardem, bo niedziała tylko blokuje dostęp do hacków!!! Dlatego mądrzy ludzie zrobili tam launchera żeby ten program uśpić i móc znów hackować. W Polsce to nie zadziała ( najczęściej US only). Jeśli grasz na hackach to nie umiem pomóc ale przypuszczam że to tylko błędy z game guardem spowodowanym czymś na twoim komipie. Ale jeśli dalej będziesz wspominał o tych filmikach na youtube to nie dojdziemy do porozumienia.

Opublikowano

Proszę, czytaj moje posty!!! launchery nie działają na PL!!!

Opublikowano

error 114 - "Nie można zainicjować GameMon". Co może pomóc :

a) Wyłącz czasowo programy ochronne, które mogą powstrzymywać uruchamianie się GameGuard

B) Pozamykaj wszystkie programy mogące powodować konflikty z oprogramowaniem GameGuard

c) Zrestartuj komputer

A z innym folderem będzie to samo, bo pliki są dobre a problem jest z twoim komputerem