Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC mam problem a mianowicie gdy wlaczam metka czy to przez bota/moda/patcha/normalnie/i jak bog wymysli jeszcze to na poczatku niezaleznie od serwa lapie po 4sekundach od zalogowaniia strasznego LAGA! i po ok. minucie mnie wylogowuje nie moge przez to grac probowalem juz reinstalacj metka/bota itd. ale nic to nie dalo. internet mam 6mb/s wiec dobry i lag jest niedopuszczalny prosze o pomoc beda + :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

może i net dobry ale z jakiej firmy?? bo ja miałem 28 Mb/s i mialem przez 2 miechy prędkość 127 Kb/s xD. Albo masz bardzo poprostu słąbego kompa . wyłącz wszystkie procesy niepotrzebne

06070010_KozaKiJuZ.png
Opublikowano

Mam 2GB RAM karte graficzna ati radeon 4670 z 1gb pamieci procesor 2 rdzeniowy 1,6ghz ale to wszystko niewazne bo jeszcze 1 mioesiac temu moglem odpalic 7 metkow naraz i nie bylo ani cienia laga a internet mam z raciborskiej sieci ostrog-net 6 mb i nigdy nie mialem lagow ping mam 23ms prosze pomozcie

742611478555387739101.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zaprawdę powiadam ci zmień se neta na jakąś popularną firmę (Netia,dialog w ostateczności Orange)

a i jeżeli masz win 7 to się nie dziw bo mnie też zadziwia głupotami ten system

06070010_KozaKiJuZ.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...