Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty 8.62 Ważne ;)

Viesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elos

Właśnie chciałem wrócić do botowania w tibi ;) ale...

z tego co widze są cracki i wersje botów na wersje tibi 8.60 a aktualna wersja to 8.62 ;/

Jest już jakiśbot który działa na 8.62?

sygna1.png
Opublikowano

A przepraszam który z powyższych ma Cave Bota ? I jest niewykrywalny ? ( nie licząc NoeBota -którego cena jest absurdalna)

sygna.jpg
Opublikowano

Każdy w jakimś stopniu jest wykrywalny, Tibia Auto jest darmowa i ma już 3-4 lata. NG jest lepszy i cracki są lecz ponoć mocniej go wykrywają, ale ja np. korzystam już trochę i zero bana ;pp trzeba po prostu botować z najbardziej potrzebnymi opcjami i nie cały dzień ;) <reszty botów nie znam> xD

Opublikowano

Heh ...Ostatnio czytalem o Tibii(na stronach .de .uk itd... (w programie miałem automatycznie przetłumaczane)

I znalazłem kilka fajnych botkow( ale nie wiem jak one dzialają) Poszukajcie troche to moze znajdizecie

Opublikowano

Na stronie

www.tibiabotting.pun.pl

znajdziesz napewno cos co bedzie ci odpowiadac:))

sam zobacz

Pewnie Twoja strona? Forum, darmowa domena, download do ng pewnie zawirusowany? nie proponuje nic ściągać.

Opublikowano

Koledzy powiedzcie mi co sądzicie o bocie flmR Auto! Jest wykrywalny? Autorzy napisali, że nie. Jeśli jest, proszę o zasugerowanie innego bota do leczenia, jedzenia, anty parala i paru alarmów. Z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...