Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Kontem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem zapomnialem dawno temu hasła do konta i tez niepamietam na jakiego e-maila dalem to konto mialem jedno haslo a ono teraz nie dziala nick z gry SnajperPolak , ID tez pamietam ale dzialajace haslo nie dziala teraz , proboje kazde jakie mialem i nic niech ktos pomoze bo niechce robic nowego konta z ratio powyzej 2,0 z AWM i DGL

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie wiem czy ci to pomoże , jedynie napisz Ticketa , może masz zapisane jakieś transakcję ZP , kupowałeś tam albo co

Nic innego ci nie pomoże :]

Opublikowano (edytowane)

Niestety , nie kupowałem tam ZP ale + dla ciebie , napisze ticketa i moze mi to pomoze

Ok wysłałem ticketa mam nadzieje że dostane szybką odpowiedz

I co za dzieci już mnie minusują

Edytowane przez PaszalWonNoobie

userbarwb.png

Opublikowano

A oni mi wyślą odpowiedz na e-maila z konta którego pisałem , bo ja im podałem innego bo do tamtego nie pamietam hasła?

userbarwb.png

Opublikowano (edytowane)

musisz do nich napisac w tickecie po angielsku ze niepamietasz hasla do konta no i podajesz im nazwe konta oni prawdopodobnie poprasza cie o udzielenie odpowiedzi na pytanie przypomnienia hasla wiec chyba nic z tego ticket ci chyba nie pomoze..:( Ale to tylko moje zdanie

Edytowane przez maestro_93

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

pisałem po Angielsku a hasła nie pamiętam , oni mają dostęp do wszystkich haseł więc mi może dadza

userbarwb.png

Opublikowano

@Up. Sorrki ale nie mają pozwolenia na zaglądanie do twojego hasła. Mogliby je wykorzystać do różnych celów. Np. Może masz to samo hasło na maila?

Opublikowano

napisz wes zrob noowe konto wes wpisz /w jednooki zapomnialem hasla z duzym lvl.. i on ci pomoze ale moze byc na cf lub nie bedzie go 50/50 % ze jest lub nie ma

Opublikowano

wiesz gdyby mogli zagladac w hasla to kazdy by kradl kazdemu konto wystarczylo by sie dowiedziec e-mail i nazwe do logowania i masz po koncie nie pozostaje ci nic innego ja popatrzec na jakies portale gdzie jestes zarejstrowany i moze w koncu sobie przypomnisz przy jakims logowaniu ze to wlasnie to haslo moze haslo masz z mpcforum musisz wyterzyc umysl..:)

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Paszon jeżeli pamiętasz ID , i Answer na 100% dostaniesz wiadomość z hasłem itp. , lub kiedy zakładałeś konto , nick na Forum , to wszystko jest bardzo ważne

Opublikowano

napisz wes zrob noowe konto wes wpisz /w jednooki zapomnialem hasla z duzym lvl.. i on ci pomoze ale moze byc na cf lub nie bedzie go 50/50 % ze jest lub nie ma

znam Jednookiego to jest teraz [GROM]Oczko

Tak wszedzie daje to samo haslo i daje 100% ze pamietam je zawsze , i nie zmieniam , moze zhakowali ale nikt tam nic nie robi , to nie wiem , chyba zmienialem kiedys haslo przez kolega bo mnie hakowal , ale na 2 ktorego uzywam

userbarwb.png

Opublikowano

W sumie to długo zwlekałeś z tym kontem, jak sobie prawidłowego hasła nie przypomnisz to nie ma szans zebys je odzyskal. support nic nie zrobi bo nie wiele mogą ;x. polecam założenie nowego konta, ew. poprzypominaj sobie wszystkie loginy i hasła jakie kiedykolwiek uzywales, jeśli nie robiłeś formata od tamtego czasu to powinieneś mieć to gdzieś zapisane (chyba wszystkie przeglądarki mają możliwość zapamiętywania haseł)

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

no to niestety pozegnaj się z kontem na najbliższy okres... jednak moze jeszcze jakimś "cudem" ci sie przypomni to hasło, zycze powodzenia

90560.jpg

Opublikowano

OMG..... No to już go nie odzyskasz ! :P

YO :D

energy:

Proszę nie pisać swoich postów jeden pod drugim gdyż nie jest to zgodne z regulaminem, a kontynuacja tego poskutkuje ostrzeżeniami w postaci warnów a po nich blokadą konta.

Pozdrawiam,

Daj - ;)

xDDD

Opublikowano

@UP: Raport: Double post + spam

90560.jpg

Opublikowano

Nie ma na to sposobu mogą ci dać hasło oni mają twoje hasło ale nie wiedzą czy to jesteś ty ale na e-mail ci mogą przysłać albo naciśnij nie pamientam hasła jeżeli te 2 metody nie działają to już po twoim acc ktoś ci je musiał zaj******

ref