Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Nowy Multihack Metin2 V.1.6!

ziomekdoprivów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na koniec mojej pojebanej przygody z forum chciałbym wam udostępnić najnowszy multihack do meitn2 v.1.6!

Jest z dzisiaj, działa bez patha normalnie!

Proszę link:

http://www.multiupload.com/REXVH7LA55

A tu skanik:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d83a30a3ba9790dbaac78a949a274d4704d765c02841da404de0b49b398a4ca3-1285343047

Mały SS:

immagin2e.jpg

Jak chcecie dajcie + <_<

Hack nie jest dublem!

Dodany został 15 min wcześniej!

Na zakończenie mojej przegody z forum, powiem że to forum się zmieniło..

Miałem kiedyś inny avatar na forum.

Ludzie byli mili, można było pogadać i mało neo.

Teraz tych skurwieli i botów nabrało się dużo i tylko minusują :angry:

Tak samo jak Jachu_pl masz dość tego syfu (teraz wiem czego odszedł)

Straciliście wielu dobrych ludzi, a zyskaliście setki pijawskich neosów...

Macie powód do dumy!

Kiedyś każdy moderator był normalny.

Dało się pogadać i pożartować.

Teraz większość (nie wszyscy: sui, schisy i kilka inny są spoko) to nadęte snoby dające ostrzeżenia i warny...

Mam dość tego hujostwa!

Pierdolcie sie neosy i ci moderatorzy, którzy zapomnieli i starych kumplach!

Możecie minusować huj mnie to!

nara kończe z forum!!!

Opublikowano

zgadzam sie z Toba :) Tez odchodze :) Jest tutaj pełno popierdolonych dzieci !!!!!!!!!!!!!! Wszyscy wszystko wiedzą a jak jest jakis problem to nagle jeb nikogo nie ma. Zbieram warny za "cytowanie" kogos bo jakis pierdolniety wymyslil sobie dla siebie ze to spam a jak kazalem mu pokazac gdzie to jest w regulaminie to od razu zmiana tematu :) Ludzie ogarnijcie sie troszku! powodzenia z pilnowaniem dzieci NEO :) papapa.

Hacka zara sciagne :)

@Edit: (taka opcja na tym forum jest)

Dziala dzieki i papap

Opublikowano

i tak nie dzial to po co smiecisz moze bys 1 sprawdzi a potem dawal na forum

jak nie ten dzial? to gdzie ma napisac? w Tibi czy gdzie? przeciez to jest dzial do hackow itp

13032777318975834031.gif

Opublikowano

jak nie ten dzial? to gdzie ma napisac? w Tibi czy gdzie? przeciez to jest dzial do hackow itp

1 , Nie działa

2 . Kurwa ile wam trzeba mówić , JAK WIDAĆ EQ - NIE MA MH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

Mam tego mh i o ile pamiętam to nie działa na czystym metku tylko na patchu 4.3 od andrzeja.

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Działa i łap + ;)

A dzieci @3UP, @5UP i @6UP Ja się nie podoba to wypierdalać!!

Może wam jeszcze tuta "jak uruchomić mh" napisać?! omg ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

Ja się z nim zgadzam, są tutaj naprawdę n00by i boty. Często widzę jak piszą 100 razy ten sam temat zamiast poszukać czy już takiego nie było. Lub piszą nie po ludzku i robią błędy i to nie byle jakie(np. pomóż piszą "pomużcie"), boże to trzeba być niedorozwiniętym. A hack działa w 100% tylko trzeba umieć go odpalić.

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

Powiem wam... zalogowałem się 2 lata temu... Mam mało postów , bo nie spamie... zgadzam się z tobą przez te 2 lata forum się strasznie zmieniło... I co raz bardziej się rozpada... Powód połowa tych "Dzieci" nawet nie zajrzała do tematu z "Regulaminem" wierzcie mi "dzieci" coś takiego jest...Pozdrawiam tych którzy choć przeczytali regulamin i się do niego stosują...

Opublikowano

Prosze was żebyście nie spamili o tym jakie to forum :)

Pewnie zaraz mnie zwyzywacie jednak ja pełnie swoje obowiązki... rozmowy na takie tematu prosze na PW :)

Dziękuje i pozdrawiam was

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Ale wiesz my nie mamy problemów z moderatorami tylko z tymi "dziećmi" co pisać nie umieją i szukać nie umieją.

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

Nie no dobra , ale gdybyś wiedział jakie to forum było cudne 2 lata temu... A teraz sam widzisz przepuszczasz , że Cię jakieś "dzieci" powyzywają... Zróbcie coś z tym... Walczcie o to forum , bo naprawdę warto...

@EDIT Ja również dla autora + i 5... Zara pobiorę i sprawdzę :)

@EDIT 2 Na razie coś mi nie działa , ale jeszcze pokombinuję ;)

Opublikowano

Ja też nie dodaje więcej tutków na forum "_" Pomogłem na prawde dużej ilość osób i nic w zamian nawet głupich plusików wszyscy na Dmg i MH nie ma gdzie czasami bo dobre spoty zajęty przez neo...

Wbije z wiekszym lvl i zacznie ksuc...

po 1000 pobrań miałem moich plików w nagrodę po 8-20 plusów za tut.. ? dużo wyminusowane i woogle nie warto tutaj coś wstawiać

jak coś macie zatrzymajcie dla siebie co wam da że wstawicie dziecią neo MH a potem wyminusuja co i tak nic nie daje tylko zniechęca

pobiore MH i sprawdze

dla autora +...

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Mam to samo miałem własny temat niby dostałem tylko 5 plusów, a jak odpowiadałem na ich pytania to mi minusy zawsze leciały i tak naprawdę to nic nie jest warte.

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

Pzypominam nie spamujemy panowie ;)

Ja sie jakoś dorobiłem za tutki a czy prosiłem?

Nie , poprostu dla mnie reputacja nie jest najważniejsza a jedynie to że komuś pomoglem :)

Co do MH to wypróboje ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Dziękuje za zrozumienie!

Jutro poproszę suiego o skasowanie konta.

Tu piszę do Global Moderator itp.

Zróbcie coś z forum, nie wiem może test IQ, za duble posty i złą ortografię!

Dawajcie warny, bany - cokolwiek bo forum już podupada!

Na koniec chciałby podziękować wszystkim gościom, którzy przenosili moje tematy i zmieniali ich nazwy jak na komórce pisałem :P

Było naprawdę fajnie, gdyby nie neo!

Poznałem wielu fajnych ludzi i to mnie cieszy!

Dobra to na tyle.

Jutro znikam z forum xD !

Opublikowano

Działa jak MH 1.4 czyli na zasadzie ze nie widzisz eq testowany na różne sposoby działa jedynie na patchu 4.3 "_"

Tyle ode mnie :)

Nic nie warte te + i -

I dlatego najlepiej nic nie pomagać po co ? żeby zaraz każdy cheatował lepiej zachować to dla siebie :)

Hm.. moderatorowi to wiadomo ze + tylko dadzą :) Kto by zminusował modka...

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Działa jak MH 1.4 czyli na zasadzie ze nie widzisz eq testowany na różne sposoby działa jedynie na patchu 4.3 "_"

Tyle ode mnie :)

Nic nie warte te + i -

I dlatego najlepiej nic nie pomagać po co ? żeby zaraz każdy cheatował lepiej zachować to dla siebie :)

Hm.. moderatorowi to wiadomo ze + tylko dadzą :) Kto by zminusował modka...

@up ja bym zminusowal modka ;>

@ top : dziala

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

Taka sugestia do Moderatora... Przy rejestracji dajcie regulamin i potwierdzenie go , a po potwierdzeniu test sprawdzającą wiedzę na temat regulaminu...To tylko mój mały pomysł :)

Opublikowano

Taka sugestia do Moderatora... Przy rejestracji dajcie regulamin i potwierdzenie go , a po potwierdzeniu test sprawdzającą wiedzę na temat regulaminu...To tylko mój mały pomysł :)

A oni to w dupie mają!

Dziecko daje duble posty, ja to zgłaszam i zamiast gówniarza przymknąć na 1 miesiąc to dają 10%..

Takie jest pojebane prawo forum!

A ja piszę na komórce.

Przypadkowo napiszę posta 2 razy i co?

Warn na 2 tygodnie!

I jaka tu sprawiedliwość?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...