Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ruter

darkweider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odkąd mam ruter zamiast modemu nie mogę grać w Combat Arms mam na dzieje że ktoś pomoże . Gra włancza mi się normalnie potem się loguję też jest git ale jak wybiorę roma i wcisnę start to łapie laga i mi się nie włancza . reinstal nie pomaga może trzeba jakoś go skonfigurować liczę że ktoś pomoże .

Opublikowano

Ale masz takie coś cały czas czy nie ?

Bo jak np . ty chcesz grac w Ca u siebie na kompie a np twój tata coś pobiera na 2 to się nie dziwie że masz takie komplikacje .

9368_gold.png

Opublikowano

@up

jak To ci nie bedzie dzialac w sensie ze ktos ci przymula, to zostaje reinstal windowsa mialem tez takie cos tyle ze na modemie i reinstal windowsa i git majonez a to ze router masz to nie ma nic do rzeczy ;p

Opublikowano

Ale masz takie coś cały czas czy nie ?

Bo jak np . ty chcesz grac w Ca u siebie na kompie a np twój tata coś pobiera na 2 to się nie dziwie że masz takie komplikacje .

Bo wiesz ja mam routera i obaj z bratem gralismy se w jedym czasie na dwóch kontach na jednym IP al lagów nie było

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

a tak się dzieje także w innych grach czy tylko w CA? oraz jaki masz internet oraz kto jest dostawcą.