Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Launcherem.

The.Fast.Men

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczyłem na pomoc, a nie na radę... Poza tym ja z natury nie jestem człowiekiem cierpliwym.. Prędzej zniszczę jakiś przedmiot w pobliżu..

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

1.restart internetu,

2.jak to nic nieda to odłącz neta na 10-15 minut i podłącz, po prostu jest lagg na łączach,

3. zrób 2 konto i sprawdź czy tam jest tak samo

4. wejdź na warrock.net i sprawdź czy nie robią update

5. poczekaj do jutra, może jutro ci się uda

@ wogóle nie możesz dać ok w 2 okienku czy przy logowaniu po wpisaniu pasów ?

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

@UP tak, także mam ten problem, od tygodnia. Próbuje Iexplorerem, mozillą, operą i tylko mozilla mi poswala wejść na warrock.net

tylko na 2 minuty, więcej nie moge bo błąd 404...

@Edit :

Iexplorer : Nie można odnaleźć strony sieci Web

Mozilla : Not Found

The requested URL was not found on this server.

Opera: 404 Not Found

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Opublikowano

Bajera, troszkę warrock dostanie po dupie, jeżeli to jakiś błąd... Czytałem, że kiedyś była sytuacja, iż wyłączyli grę na 48 godzin i nie zwrócili posiadaczą premki tych dni co stracili... Dostawali pozew za pozwem i sporo zapłacili za swój błąd... Czy to prawda to nie wiem, ale całkiem prawdopodobne..

d23735233b786cb5.jpg

Opublikowano

@Up miałem to samo premka 10dni zablokowali to we wrześniu na 2 dni i mi ostatnie 2 dni weaponów i premki poszło w pizdu, nie zwracają bo to nie ich interes, premki się po kończyły to dostaną kase za nowe.. im to zwisa i powiewa co sie dzieje z naszymi kontami...

@Edit bo odeszliśmy od tematu, jakiś z moich sposobów zadziałał ??

Opublikowano

Wiesz nie do końca.. Powiem Ci, że w tą grę grają również osoby dorosłe.. W sumie jeżeli kupujemy premke to my akceptujemy regulamin ich, oraz oni są zobowiązani do 24 godzinnego hostowania gry, jedynie z możliwymi przerwami na update. Za nie przestrzeganie regulaminu oni mogą nam zablokować konto, my możemy im wytoczyć sprawe sądową....

d23735233b786cb5.jpg

Opublikowano

kto ci przez pół świata będzie leciaał, żeby się sądować z firmą, która ma jednych z najlepszych prawników... to nic nie da... pewnie jakiś błąd niezależny mieli... i niemogli nic zrobić...

@Up skończmy ten przykry temat i zabierzmy sie za odpalenie twojego wr

Opublikowano
kto ci przez pół świata będzie leciaał, żeby się sądować z firmą, która ma najlepszych orawników... to nic nie da... pewnie jakiś błąd niezależny mieli... i iemogli nic zrobić...

@Up skończmy ten przykry temat i zabierzmy sie za odpalenie twojego wr

Niektórzy gracze mogą wystąpić trudności z uruchomieniem gry, to ze względu na to mają problem z niektórymi z naszych serwerów logowania. Jesteśmy bada problem i wkrótce spodziewać rozdzielczości. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

- War Rock Team

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano
Niektórzy gracze mogą wystąpić trudności z uruchomieniem gry, to ze względu na to mają problem z niektórymi z naszych serwerów logowania. Jesteśmybada problem i wkrótce spodziewać rozdzielczości. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

- War Rock Team

ukośnego i pogrubionego nie rozumiem... o co "come one" ??

jesteśmy ba(n)dą ??

rozdzielczości ?? nowe możlwości ustawienia rozdzielczości ?? więcej opcji do wyboru ??

Opublikowano

hahahahaha Gangsta Ship bardzo narodowy Warrockowy. ;d

a teraz taka interpretacja notatki Warrock Teamu:

U niektórych graczy mogą wystąpić trudności z uruchamianiem gry, ten problem występuje poprzez to, że mamy problem z naszymi serwerami. Jest to nie lada problem, ale wkrótce postaramy się go poprawić. Przepraszamy za wszelki trudności.

-Zespół Warrock.

@down.

hah ^ look ten nowy xD to free style Mickiewicza.

d23735233b786cb5.jpg

Opublikowano

Mam ten sam problem i już mnie to denerwuje!! wczoraj nie dałem rady załączyć warrocka, ale to już na pierwszym ekraniku startowym, nie chce mi załadować "ok", myślałem że to przejściowy problem... a dzisiaj wchodze i znowu to samo!!

Opublikowano

Grzesiek opcja Edit nie boli... poprawiali bugi, upgrade'owali servery i dlatego nie można wejść.... już wszystko działa.. a ty nie spamuj

Opublikowano

gdy jest server maintance albo jakis patch wprowadzany to wtedy nie da sie lognac na serwery bo nic sie nie dzieje po klikniecu ok przy logowaniu

~.^

Opublikowano

To wiem ale nawet zanim gre włączę to są problemy bo sie z wielkim trudem odpala muszę długo czekać ;/ chyba będę musiał przeinstalować WR

n92.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...