Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DV3

Kiubo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ci powiem tak - z tego co widzę to Ci nikt nie pomoże bo takie rzeczy tylko w erze... - współczuje, tutaj Ci którzy mają takie rzeczy, nie chcą dać ponieważ są samolubni, mówię prosto, nikt Ci go nie da, polecam Ci iść na elite^^vpers, tam napewno znajdziesz tutoriala, a jak nie to zapytaj ludzi w stworzonych już tematach.

Nie pytaj się o takie rzeczy tu na tym forum bo Ci pojadą www.google.pl ...

Napisałem post - lepiej niż by temat został pusty tak więc nie bluzgać tutaj - bluzgi nic nie wnoszą do tematu ktoś chce coś napisać to ma to wnosić DO TEMATU.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

pomeczylem sie troche ale sie udalo.jesli masz juz sciagnietego nowego cracka i isro 1.96 to robisz tak.

odpalasz cracka (juz nie musimy odpalac raczki i wpisywac logu i hasla a takze w trakcie wyboru postaci ladowac configa bot robi to automatycznie)

pokazujesz mu sciazke do folderu gdzie masz isro moze byc ten sam folder gdy juz wbijesz do gry dajesz z klawiatury insert i bot sie odpala (skile moga czasami po pewnym czasie wskoczyc dopiero gdzies tak 1-2 min.

Opublikowano
Ja ci powiem tak - z tego co widzę to Ci nikt nie pomoże bo takie rzeczy tylko w erze... - współczuje, tutaj Ci którzy mają takie rzeczy, nie chcą dać ponieważ są samolubni, mówię prosto, nikt Ci go nie da, polecam Ci iść na elite^^vpers, tam napewno znajdziesz tutoriala, a jak nie to zapytaj ludzi w stworzonych już tematach.

Nie pytaj się o takie rzeczy tu na tym forum bo Ci pojadą www.google.pl ...

Napisałem post - lepiej niż by temat został pusty tak więc nie bluzgać tutaj - bluzgi nic nie wnoszą do tematu ktoś chce coś napisać to ma to wnosić DO TEMATU.

W temacie wyżej podałem linka , więc nie mów ze nikt nie da ;P

83416dfa001f9912.jpg
  • Dodaj nową pozycję...