Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewo Czy Praworęczni

Losiu_Metin2

Lewo/Praworeczność  

213 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pisz?:

2. 2. Kopi? Pi?k?:

3. 3. Przewa?nie pos?uguj? si?:

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja piszę prawą reką, strzelam przewaznie prawa ( zależy na którą mi pojdzie :D ) I podania tez czasami lewą , ale przeważnie prawą......znam jedną osobe ktora pisze lewą reką , a kolega jest "lewonożny" ale kopie dobrze prawą i lewą .

Opublikowano

ja tam jestem uzdolniony xD

pisze prawa i lewa

i gram oby dwiema nogami

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Haaa... Dobra ankieta :D

Prawo reczny, obu nożny lewa noga troche sztywna ale daje rade, zależy co robię xD

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Ja piszę prawą reką, strzelam przewaznie prawa ( zależy na którą mi pojdzie :D ) I podania tez czasami lewą , ale przeważnie prawą......znam jedną osobe ktora pisze lewą reką , a kolega jest "lewonożny" ale kopie dobrze prawą i lewą .

nie no zajebisty wyczyn w Holenderskich szkolkach jak do 8 roku zycia nie kopiesz obiema nogami to wylatujesz.

ja robie "obyma" wszystko

Opublikowano

Ja jestem w stu procentach prawo ręczny/nożny.

Trzy lata temu jeszcze lewą trochę pisałem

ale niestety złamałem ją paskudnie w wypadku (złamanie otwarte z przemieszczeniem) i od tamtej pory prawie nic nie umiem nią zrobić tylko przytrzymać jakieś przedmioty.

"Bądź człowiekiem a ludzie będą cie szanować."

Opublikowano

Piszę prawą ręką, lewą wolno i brazgoły wychodzą xD. Kopię gałę prawą, ale jak trzeba, podać, strzelić w takiej sytuacji jak na prawą nie można przełożyć to i lewą dobrze idzie ^^. Ogólnie robię wszystko prawą. ; )

Kolega z klasy, a można powiedzieć z ławy ;D jest leworęczny, (pisze lewą i wgl ; ) )

Opublikowano

Ja też jestem prawym człowiekiem.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

No to ja B)

Piszę prawą ręką, kopać umiem obiema nogami aczkolwiek minimalnie prawa jest bardziej "elastyczna", posługuję się prawą ręką lecz również lewą.. zależy od sytuacji co robię :P

No to tyle ode mnie,koniec kropka. ;)

1314539894-U88990.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja to samo, jestem prawo ręczny/ kiedyś złamałem prawą ręke, to była tragedia nic nie potrafiłem, a w szkole to siedziałem se na lekcjach i spałem bo nie umiałem lewą pisać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...