Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewo Czy Praworęczni

Losiu_Metin2

Lewo/Praworeczność  

213 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pisz?:

2. 2. Kopi? Pi?k?:

3. 3. Przewa?nie pos?uguj? si?:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja piszę Lewo ręką,a kopię prawą :) ale i lewo potrafię ale prawą lepiej :) ogólnie 100% lewa :)

Wypowiadajcie się na temat leworęczności :-] także czy znacie dużo osób co piszą lewo ręką, nogą...

fs.png

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem praworęczny :P zależy co potrzeba to zrobię też lewą. Kopię prawą, jak trzeba podać to lewą też, ogólnie jestem prawym człowiekiem :D

Moja rodzinka: każdy praworęczny a sis młodsza leworęczna:PP

u mojego taty brata jest 5 synów ;f i troje leworęczni :D

Opublikowano

Ja piszę prawą ręką, kopię prawą nogą. Ogólnie jestem praworęczny/nożny cały czas, ale łyżkę itp. również bez problemu mogę trzymać w lewej(pisać też umiem, ale wolniej i o wiele brzydziej).

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Praworęczny.U Mnie w rodzinie nikt nie był lewy :P

Kopię prawą nogą.Lewą ćwiczę.

Powinienem nosić okulary.Na jedno oko (lewe) "widzę" trochę niewyraźnie a drugim perfekcyjnie :D.

Lewą ręką mało co robię.Jeszcze się uczę B)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Piszę prawą ręką, Piłkę potrafię kopnąć obiema nogami (xD). Większość rzeczy robię ręką ... Prawą, aczykolwiek zdarza mi się używać ręki lewej :P

Znam tylko jedną osobę, która pisze lewą ręką - Kolega, ze szkolnej ławy ^^.

Weteran
Opublikowano

podajcie mi sens tematu .

takie tematy sa bezsensu co kogo to obchodzi np czy ktos pali czy ktos pisze prawa reka czy lewa

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano
takie tematy sa bezsensu co kogo to obchodzi np czy ktos pali czy ktos pisze prawa reka czy lewa

Podobno mańkuci są mądrzejsi, ciekawe czy to prawda ;)

Lewo to tylko na klawie pisze

To najłatwiejsze i lewa ręka jest nawet bardziej potrzebna niż prawa, więcej wyrazów składa się z liter po lewej stronie.

Co do pisania oburącz, to leworęczni mają łatwiej, bo prawą ręką łatwiej się pisze i łatwiej się nauczyć.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Prawa ręka

Prawa Noga

I ogolnie prawo .

Moj kolega pisze prawa reka a kopie lewa bo sie przyzwyczial bo miał problemy z prawą. :D

30364378.png

Opublikowano

Pisze lewą, kopie prawą, garde mam taką jak praworęczni, inaczej nie potrafię :)

Tylko, że niedawno powiedzieli mi, że powinienem pisać prawą ręką, a lekarz który mnie diagnozował się niestety pomylił...

Znam sporo osób, które piszą lewą ręką :)

W 6 klasie chodziłem z czterema takimi osobami, w rodzinie mam takie dwie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jestem praworęczny, piłki nie kopię (nie potrafię w nią trafić żadną nogą ;)), to czy posługuję się prawą, czy lewą ręką zależy od sytuacji. Ale jestem dziwny, bo na snowboadrdzie jeżdżę na lewą nogę.

Ankieta bez najmniejszego sensu, bo większość społeczeństwa jest praworęczna.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Pisze lewą reka , kopię prawą reka. otwieram szafe prawa reka ; d. trzymam paletke w rece w lewej rece.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

ja jestem wyjątkowy ;) piszę Prawą ręką (na klawce obiema o.0 nie wiem jakim cudem ^.^) kopię przeważnie prawą nogą. lecz jak kręcę długopisem (pen spinning ) to lewą ręką, nie wiem czemu ale prawą mi nie wychodzi ^.^

Opublikowano

prawa pisze lewa kopie :D ale ze mnie hardkor wy tak nie umicie musze sie chyba zglosic do Mam Talent :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano
Co do pisania oburącz, to leworęczni mają łatwiej, bo prawą ręką łatwiej się pisze i łatwiej się nauczyć.

Taki jesteś hop do przodu? To trzeba było się urodzic leworęcznym :P

Ja w 100% lewus, ale jak trzeba prawą też umiem

@edit

sry za double, ale laga miałem i 2 razy nacisnąłem napisz :P

deidara2.png

Opublikowano

Taki jesteś hop do przodu? To trzeba było się urodzic leworęcznym :P

Ja w 100% lewus, ale jak trzeba prawą też umiem

deidara2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...