Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to moze tak: kto dostal dzisiaj bana? ;>

aha u powiedzcie mi co to znaczy ;p \/

Dear Metin2 Player!

Unfortunately we have to ban the account glosnik921 due to a breech against our terms and conditions. The reason for the ban is:

Nielegalne oprogramowanie, MegaSkiiL, s25

The account will be banned until Permanent.

If you have a question concerning this ban, our customer support service is happy to help. You can contact our staff via support.metin2.pl

If you have any questions concerning payments or bans made via our payment department, go to support.gamepay.de/index.php?lang=en.

You can find out more information about the game, the terms and conditions and our customer support on our official website www.metin2.pl.

Kind Regards,

Your Metin2 Team

Opublikowano

To znaczy że dostałeś bana za nielegalne oprogramowanie MegaSkilL :) dostałeś na konto glosnik921 na serwerze 25.

Pewnie wszyscy zastanawiają się skąd to wiem, pochwalę się że doskonale czytam po polsku. Pozdrawiam

To że lolek1400 nieznaczny że mam 14 lat !

Opublikowano

To znaczy że dostałeś bana za dmg hacka

Z tego co słyszałem w nowych zabiezpieczeniach jest cos co wysyła do supportu dane z twojego konta i mogą sprawdzic czy grasz na cheatach,ale czy to prawda tego nie jestem pewien

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...