Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy crack

wrdk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.pojawil sie nowy crack do isro oblukalem instrukcje i jakos mi nie idze czy macie jakas instrikcje przetlumaczona bo moze cos ominolem z gory dzieki.

Pozdro.

Opublikowano
wie ktos na jakiej rozdzielczosci dziala ten crak ??

1024x768, albo pewnie na wszystkich "kwadratowych" rozdzielczosciach (4:3)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

juz na forum dv3 nie ma linkow :| omg a ja reinstal i pobocilem ^^ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@UP

Gdybyś sam trochę szukał to na oficjalnej stronie przeczytał byś że tylko ten 1 antyvir wykrywa trojana i że ustalają dlaczego

WIADOMOŚĆ DLA POLSKICH KURW CHITUJĄCYCH NA POLSKIM SERVIE:
JEST PIĘKNY TŁUŚCIUTKI SERVER GERMANY, SPECJALNIE STWORZONY DLA HACKERÓW.
JEŻELI ZROZUMIAŁEŚ PRZESŁANIE, W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J Z POLANDA!!!!!!!!!!!!!!Jeżeli mnie popierasz, skopiuj to!

Opublikowano

wiadome ze mozesz jak za kazdy nielegalny program czlowieku.Pozatym teraz crack nie dziala bo serwer im pierdyknol

Opublikowano

kurde na tym filmiku widać ze gość rozpakowuje 2 pliki, jeden instaluje, drugi co innego robi sam zobaczcie ja nie mam takiego pliku cos gosc instaluje jeden folder tylko mam spoakwoany o nazwie "DV3Mod_11_12_08" mozecie dac aktualny ten do instalacji ??

Opublikowano

MI tam bot dziala niewiem jak wam lecz powiem jest zdeczka zbugowany moze to przezto ze serwer padl albo cos wlaczyle mran na probe zeby looknac itp i jak nacisne home do configa to on gdzies idize na ongah wcislem home wylaczylem to zaznacyzl onga i go bil bot dal mi raz crasha prz tp do samarkand zobacze jutro badz pojotrze

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...