Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż pytanie takie jak w tytule... Mam 39lvl dagger (dmg) ale mnie nie pociaga. Proszę o jakieś przekonują wypowiedzi.

PS. Na syriuszu mam straszne lagi. a tam bym zagrał najlepiej. Mam easymetina

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

wez dagger, na dmg chmurka walisz x10 czyli na 39lvl mozesz juz wziac caly spot w v1, ja od 42lvl caly bralem wiec na 39mozesz sprobowac , a exp poleci ci bardzo dobrze nawet bez pierscienia expa

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Radzę Daggera Body to fake !!!!! o.O

Body to fake? haha

Lepszy od mentala...

Oczywiście dagger bo lepszy ale w późniejszej fazie gry

Opublikowano

Polecam ci daggera ktoś pisze , że dagger lepszy w PvP mam ninje 61 lvl i body mnie z mniejszym lvl jada ( oczywiscie z berkiem na M ) , ponieważ są za szybcy :] ale za to ninja ma wieksze szanse z innymi profesjami niz body np. mental :P . Jezeli pomoglem wiesz co dac :)

Opublikowano

@UP Jak Cię body jedzie to najprawdopodobniej nie potrafisz grać ninja (bez obrazy, chodzi mi o pvp) Dagger rozłoży każdego nawet archera czy BM'a :P Polecam Ci daggera :P

Opublikowano

Graj bodym... Ninja może dobra w pvp, ale kiedy ? Jak wbije 65, ma skille na G1+ i smoczki +9 z kd +4. Wolałbym grać już body. Ogólnie lepiej bodym bo do expa ninją ( jak masz już boja) potrzebujesz jeszcze fmsa czyli kolejny wydatek..

Opublikowano

2@UP może i nie umiem ale jak nie daje rady zrobic combo z wirującego bo body za szybki to trace te 2 uderzenia z wirka ; ] jedynie wygrywam jak zatruję ;p , a też może dlatego , że mam chmurke na M (dmg do expa ) a nie np. szybki atak ; ] teraz dodałem punkt w krycie bo wcześniej nie miałem i może cos z tego bedzie

Topic : Jak chcesz ninje + dmg to radze ci na em2 patrzeć czy nie ma w pobliżu GM bo mnie raz śledził na BO ^^ ( zielony punkt niewidoczny na mini-mapie zwykłej tylko na em2 )

Opublikowano

Graj bodym... Ninja może dobra w pvp, ale kiedy ? Jak wbije 65, ma skille na G1+ i smoczki +9 z kd +4. Wolałbym grać już body. Ogólnie lepiej bodym bo do expa ninją ( jak masz już boja) potrzebujesz jeszcze fmsa czyli kolejny wydatek..

100% prawdy ale ninja może z dmg hackiem latać.

Bez tego jest cieniutki do expa.

Jeśli zależy tb na pvp to bierz dagger a jeśli na fajnym expieniu to body

Opublikowano

graj daggerem jako postac jest wedlug mnie lepsza :D a body troche nudny i ja uwazam ze jest slabszy :P

Daj +sika :D

Legalize IT!!!!!!

Opublikowano

Fabian żeby zrobić 3x wirka wali się bez combo załatw sobie hełm 8% na szybkość ataku i na lajcie ;P nawet z mentalem z silnym na p da się tak zrobić ale tylko 2 razy

Opublikowano

I jeszcze dagger może lurować strzałami a body raczej nie : d

Nieraz też trzeba normalnie poexpić a nie 24/7 expbota zostawiać..

I on nie ma doskonałego tego auto-lurowania bo po 2 - 3 grupki i to jak są blisko, a moblock sie buguje :<

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

ja również polecam daggera jeszcze jak chcesz expić na DMG to bierz dagga w 100% wbijesz lvl kilka razy szybciej niż bodziakiem. Co do cen eq na ninje 100x tańsze od eq na woja a ceny ku to tak: aura na s1 3kk zasadzka do 300k więc sam widzisz...

Opublikowano

Elo !

Mniałem taki sam problem ..

mniałem wiele dylematów czy może ta postać czy dagger ?

Na oglądałem się filmików na yt ...

Na tematy różnych postaci ..

przez te filmy dagger podobał mi się co raz bardziej ..

po 4 miesiącach stwierdziłem ,że :

dosyć zmieniania postaci ..

,że daggerem mi się fajnie gra ..

sprawia wiele frajdy w grze ^^

a w dodatku jeśli sam wbijesz lv ..

(ja akurat mniałem jakieś podparcie bo mam skile m6+ )

radze ci grać daggerem ..

ta postać jest super..

tak jak koledzy napisali wyżej może od 60 zaczyna się zaje***** gra ..

ale do 60 lv na pewno nie bd się nudził ..

ku jak i eq na ninjie jest dosyć tanie :)

Ale wybór jest twój ..

ja mniałem identyczny dylemat ..

koledzy radzili mi grać inną postacią ..

i mieszali mi w głowie ..

ale ja sobie uświadomiłem ,że tak !

,że chcem grać daggerem !

i pozostałem przy daggerze ;D

mam 40 lv <-- mały bo skile chcem dobić do g ^^

Ja tobie życze przemyślanej decyzji ..

nie patrz na poglądy innych ..

sam zdecyduj ;)

życze powodzenia ^^

i licze na + ;)

bleach%20tag.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...