Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram na serwerze DiamondMT2 i dziś zrobiłem sobie woja bodego. Gram na dmg hack'u pobranego z tąd:

To jest ukryta treść, proszę

i mam wklejone same pliki pc.epk pc.eix nic więcej. Gram na spol zrobionym przezemnie w Connect_Changer oraz na modzie Kamera(takie 2 w 1 mam zainstalowanego moda i plik serwerinfo.py zmodyfikowany pod IP mojego serwa ale odpalam przez swoje spol) I pojechałem do doliny na BO zauważyłem metka, zacząłem bic i zauważyłem że jak uderze 1 raz to dmg zadaje 2-3x Niestety nie mogę tego udowodnic filmem ze względu na limit transferu. Jak ktoś gra na DiamondMT2 to może to sprawdzic. Wam też się to zdażyło?? Nie mam mh... Co o tym sądzicie??

@Edit

Zapomniałem dodac że bije fms'em +9

Opublikowano

Moze poprostu Lag ? : )

NA pl tez mam czasami laga to bije 1,5k x9 ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

To nie jest lag. Zatrzymuje przez chwile bicie odjeżdżam 0 lagów podjeżdżam i 1 hit 3x dmg co ty na to?

eh z dmg hacka na koniu walisz 3x jak ze skilla

Dmg hack działa na skille.

Opublikowano

Zapraszam do tego wątku:

http://www.mpcforum.pl/topic/197199-wszystkie-dmg-1-hit-killer-nie-odpychanie-moobow-z-konia-czyste-pliki-pc-oraz-pc2/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...