Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Speed Hack Działa (Instrukcja)

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jak uruchamiam tego bypass xtrap to mi pisze jakiś vietnam-hacker. Nigdy jeszcze nie hackowalem więc nie jestem doświadczony w tych sprawach. Prosze o pomoc.

Opublikowano

WRZUCACIE BAYPASA DO FOLDERU Z CF-EM. URUCHAMIACIE GO JAKO ADMIN (VISTA/7) WYSKOCZY WAM JAKIŚ KOMUNIKAT "WIETNAM HAC..." KLIKACIE OK LOGUJECIE SIĘ WCHODZICIE NA NP UK3 CH3 ROOM SHIP (NIE MA ZNACZENIA JAKI SERVER) SIEDZICIE W NIM OKOLO 30 SEC JAK WAM NIC NIE WYSKOCZY WYCHODZICIE Z NIEGO I WLANCZASCIE CHEAT ENGINE .I DALEJ WG INSTRUKCJI.

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

DETECKTED. DO ZAMKNIĘCIA !

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Opublikowano

podajcie jakiś fajny program do nagrywania to jutro po pracy około 17-18 wuce filmik

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

co z tym programem do nagrywania?? pisze żebyście mi podali bo jak kiedyś pobrałem to kręcił filmiki np 5min które warzyły 300mb

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Hypercam2 10 minutowy film 1gb+

programem windows move maker zmniejszysz do 30mb malo tracac na jakosci

przeciagasz projekt na pasek osi i naciskasz ctrl+p dajesz komputerek i caly czas dalej dalej dalej dalej itp ;d zapisujesz i gitara nie chcialo mi sie robic tut'a

pozdro

Dziekuje dobranoc

Opublikowano

Frapsa wezcie ma duzo mb , ale w Movie Maker jak zapisujecie film zaznaczacie opcje i wybierasz ile film ma miec mb , wiadomo ze jakosc spadnie ale potem Picasa 3 robicie od nowa film dadajecie swoj i macie w HD w wmv i ma to max 80 mb

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mi coś nie działa ;/ robię już 47 razy tak i ciągle Disconet From The Serwer

wczoraj mi normalnie wszystko śmigało nawet za 1 razem a teraz za diabła nie ruszy ;/

userbarwb.png

Opublikowano

+------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+

|SZMELC, SZMELC i jeszcze raz SZMELC!!! |

| L |

|Usunąłem Bypassa z folderu i nic nie dało... |

| L |

|Usunąłem i Zainstalowałem Crossfire i nic nie dało... Dalej błędy o takie: |

|(coś tam ...Map info) |

|(Tool hack detected czy coś) |

|(Disconnect from the serwer) |

|L |

|Po tym wyłącza mi się Crossfire i jakiś błąd 1034 albo jakoś tak... |

|L |

|Pomocy Dam 5 i add.png |

|L |

+------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------+

Sorki za Double posta ;]

userbarwb.png

Opublikowano

VVVVVIIIIIRRRRRUUUUUSSS @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...