Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnimi czasy zacząłem sobie pogrywać na nowym privie o nazwie IPlayUnlimited Dekaron server bardzo fajny raty 2000x Możliwość rebornu,full naprawiony siege,Skille z Action 7,dużo eventów no i chyba najważniejsze :D za votowanie w 4 ankietach innych p serverów IPu dostajemy 25 coinsów co razem daje 100C! :P i tak co 12 godzin czyli na kostium/peta uzbieramy w 4 dni ^^

Także gorąco zapraszam mój nick Seiden gram summkiem jak więcej ludzi zacznie grać to stworzymy 1 polską gildię na servie :P

Link:

To jest ukryta treść, proszę

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Jeśli mam być szczera, to nie przepadam za tym serverem, ps. on już ma ponad 5 miesięcy wink.gif EK to mój faworyt, ale mogę z wami grać...jakiegoś tam summka mam chyba.

@edit, summoner 174lvl xSylverWolfx

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Ja mam takie pytanie troszke nie na temat ale nie chce robic spamu i enw temat zakladac... na Globalu Dekaron jest Action 6 tak ? i za jakis czas ma wejsc tak zwane "a7" to wlasnie bd tak jak na tym servie w sensie skili itp ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam mam już 3 RB i całe eq +7. Szybko się expi nawet dużo Polaków gra ale bez D-Shop'u nie poradził bym sobie a co najlepsze głosujesz co 12 godz i zarabiasz po 100 colins'ów. :)) Bardzo mi się podoba. Polecam!!

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

Ja tam ma już 3 RB i całe eq +7. Szybko się expi nawet dużo Polaków gra ale bez D-Shop'u nie poradził bym sobie a co najlepsze głosujesz co 12 godz i zarabiasz po 100 colins'ów. :)) Bardzo mi się podoba. Polecam!!

Może być nawet....ale i tak EK 4Ever jak dla mnie xD

tlofbnowe2.jpg