Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieczyna

Kacperek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 miesiące? I dla ciebie to jest wystarczająco żeby to jakoś uczcić poprzez kupowanie jej czegoś? Ale jak chce ci się tracić kase na takie głupoty (w wieku 12 lat chodzenie raczej nie ma dużego sensu) to twoja sprawa. Do wszystkich 12,13 latków teraz wydaje wam się że jesteście mądrzy i dojrzali, za kilka lat zrozumiecie że byliście mali, głupi i gówno o świecie wiedzieliście i będziecie się śmiali z tego co wtedy robiliście i jakie mieliście światopoglądy.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Po 2 miesiącach ci się zebrało już na prezenty?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak na mój gust jesteś dla niej za młody.

Wiesz wystarczy że wezmiesz ją do baru jakiegos i jakieś żarcie i dasz jakiś ładny prezent np łancuszek i tlye powinno wystarczyc

30364378.png

Opublikowano

Zakochani czasu nie liczą... polecam kupić naszyjnik z połową serca dla niej i 2 jego połową dla ciebie... ale najpierw zaproś ją do kina po tym spacer i tam jej go daj ;) mówię ci zadziała... to najlepszy prezent dla niej w tym wieku...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niedlugo to bedziecie sie pieprzyc 5x/ dzien w wieku 10 lat o.O

Wibrator ftw

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ja piedole, ludzie , człowiek sie pyta poważnie was a wy proponujecie 12 latce wibrator, zresztą wydaję mi się, że 12 latki/owie nie są tacy głupi, a w porownaniu z niektorymi z Was to moze i mądrzejsi.

Kino + Naszyjnik. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

^.^ kup jej paczkę gum do żucia tak jak zrobił to kumpel w podstawówce xD

nic nie kupuj... dopiero 2 miesiące, a jeszcze się przyzwyczai i zbankrutujesz ...

Opublikowano

Nic nie kupuj, albo jakiś mały drobiazg, potem będziesz musiał jej ciągle coś kupować.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

@up

popieram

@Assassin

Today mam 14lat, a juz sie smieje z tego co robilem rok temu :rolleyes:

@Topic

Kolego jak dla mnie to za mlody jestes. Po co Ci taki zwiazek skoro i tak sie rozejdziecie? Watpie ze przetrwacie cale gimnazjum, potem cala szkole wyzsza, a nastepnie studia. To nie ma przyszlosci i taka jest prawda.

Opublikowano

Ja nie mam 12 lat :P, tylko 14 i prawie 15.

To znajdź se kogos w twoim wieku a nie z 12- latką o.O

I wtedy jej cos kup. a jak wolisz byc z tą to nie kupuj jej nic!! ona ma tylko 12 lat i nie mysli tak jak ty... jezeli bedeisz jej ciagle cos kupywal to pomysli ze chcesz ja kupic.

a wtedy bedzie z toba tylko zebys jej cos kupywal. nie mozesz byc dla niej caly czas mily. to ona ma sie o ciebie starac.

Uwierz mi! znam sie na tym ;)

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...