Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z netem *****

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Y0

Mam taki problem :
mam neostrade tp 1mb i gdy gram w cs wszyscy maja pingi 60-70 a ja ***** 270+ i wogle wszystko mi sie wiesza i zanim tu wbiłem czekałem 7 min 34 sec bo mi sie strona tyle włączała a np. wczoraj kazda stronka w 1 sekunde ping w cs mialem 50 a teraz ...

Powie mi ktoś dlaczego tak wolno działa mi net?będe wdzieczny -_-

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Przeciążona sieć Neo?

@down

I jej uroki...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

no ja mam tego zje.... liveboxa i żałuje ej a jak bym zmienił router też bym miał takie lagi??

@EDIT wow najs juz tylko 250 ping ^^

cholera jasna niemam czasu grać rano wiec klęska ^^

Opublikowano

haa Multimedia 1mb/s rlz ;] tanio, stała prędkość nie że rano szybko wieczorem wolno.

Multimedia > neo kids ^^

nic specjalnie nie zrobisz, bynajmniej kup neta z stałą prędkością żadnych lajf boxów ;]

2006-2010

Opublikowano
haa Multimedia 1mb/s rlz ;] tanio, stała prędkość nie że rano szybko wieczorem wolno.

Multimedia > neo kids ^^

nic specjalnie nie zrobisz, bynajmniej kup neta z stałą prędkością żadnych lajf boxów ;]

hrhrhr

upc > multimedia

10mbps, tanio i zawsze jest te 10 mega

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Ja mam netia 1mb, 49 zl miesiecznie(teraz moze taniej bo 1,5 roku temu zakladalem), prawda ze jest ona na "kablach" TP ale czy rano czy wieczorem ciagle smiga i nie zwalnia :P takie sa uroki neo, a szczegolnie liveboxa.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

UPC only 2mb ;P Wrotek fart ! A ja też miałem problemy z neo ale kiedyś się wk****** i wysadziłem wszystko co było z neo powiązane w powietrze ^.^Bierzcie vege,upc itd bo to dobrzy dostawcy neta.

Opublikowano

No to kolejne pytanie jaki internet polecilibyście Mi i dlaczego bo chyba kupie new neta bo sie wkurw... idzie

Opublikowano

Zrób formata B) na 99% pomoże

Counter-Strike

Zachęcam go zagrania na servie ip jego to: cserwery.eu:27017

Masz swój styl ? Trzymaj sie go ! I nie papuguj za innymi..... Kto Tak uważa niech wstawi to do swojej sygny !

Opublikowano
No to kolejne pytanie jaki internet polecilibyście Mi i dlaczego bo chyba kupie new neta bo sie wkurw... idzie

UPC, 10mb za 85zł (ja mam ejszcze telefon i mam za 65), nie pamietam zebym kiedys miał problemy z netem (mam upc juz od 5 lat bodajże)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Wrotek ale jeśli masz u nich tv pełny pakiet(nie obejmuje C+ itd) to masz net za 50% ;P AA ja nie wiem jakim cudem ale na jakiś okres czasu mi za 2mb wyszło 5zl z groszami ;DD

Opublikowano
Zrub formata cool.gif na 99% pomoże

To nie pomoże bo to wina TP a nie komputera.Spytaj się innych co jadą na ,,pałer of livebox'' ...

Pisze się zrób ale to szczegół -_- (omg ortografia się kłania)

Opublikowano

UPC>Dialnet>All :P Sam mam Dialneta i jestem w 100% zadowolony tylko syf niestety w obsłudze klienta troche i wogóle u nich w centrali xD (2 tydodnie od założenia debile założyli mi x2 wolniejszego neta xD) ale za to pingi nie wysokie (w CSie jak gram ludzie mają dajmy 65 ja mam 70-75 a czasem niższy zawsze mam nieco wyższy, minimalnie :D) żadnych śmiesznych limitów transferu czy zwalniania neta wieczorem (2 lata mam neta x2 przez 1 dzien nie działał problemy w całym DKL nie dziwić sie xD) ogólnie big gz 4 dialnet ;D.

I'M A KID OF DIALNET xD

PS. UPC lepsze bo qmpel ma i naprawde UPC owned ale jak skończy mi sie umowa to i tak biore dialneta tylko szybszego xD.