Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skakanie

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec

już działa mi cod 4 normalnie i już trochę ogarniam znudziło mi się nabijanie lvl to se skakałem na necie znalazłem parę filmików

1

nie umiem z bazuki strzelic pod siebie aby poleciec

2 dodam puzniej

3to co 2

4to co 2 i 3

5to co 2 3 4

Opublikowano

ok. do daj możne jakiegoś linka? i czy to da rade?

bo jak ja widziałem gościa na crossfire jak wlazł na dach to inni pisali ze to na Xbox.

i pytanie do kolegi czy kolega tak umie?

bo jak mi nie będzie wychodzili to kolega poduczy

z góry thx za pomoc czekam na posta z linkiem

i czy możesz mi wytłumaczyć jak się z buzuki wybić?

Opublikowano

Moje pytanie.

Czy ten koleś nie ma czasem Gravity lub Jakiegoś Fly Hacka ??

Bo jak widzę on dosłownie lata w powietrzu :O

9368_gold.png

Opublikowano

kolego tez to zobaczyłem dlatego tu napisałem bo to możne jakiś bot ale nie sadze .Zobaczyłem ze wysoko i daleko skacze to albo fps(coś na necie czytałem) albo bot

Opublikowano

kolego tez to zobaczyłem dlatego tu napisałem bo to możne jakiś bot ale nie sadze .Zobaczyłem ze wysoko i daleko skacze to albo fps(coś na necie czytałem) albo bot

Również znam parę bugów.

Najlepszy jest ba mapie " BLOCK "

Można wejść po tych schodkach co są zagrodzone.

Ale nigdy podczas bugowania nie latałem tak jak On ....

Spadałem jak kłoda.

Zobacz 41 sekundę

To jest nie możliwe bez haków .-.-

9368_gold.png

Opublikowano

Ech, po pierwsze ortografia

bazuka - bazooka

puzniej - pozniej

To jest komenda na prywacie /grawite coś tam i /com_maxfps 125

Glichter to koles ktory wejdzie tam gdzie inny gracz nawet nie przypuszcza. np. jak w filmiku na gore budynkow crossfire.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

niema gravity hacka może on poprostu jest na serwie gdzie to jest wlaczone...

Na pewno .

Bo nie możliwe jest wskoczyć aż tam na górę po tych prentach.

Próbowałem 1000 razy i nic nie da rady .

A co do bugów na Cross to nie znam .

Chyba że bugiem można nazwać wskoczenie na balkon od strony opozycji .

9368_gold.png

Opublikowano

ja umie ale do tego trzeba miec wprawe i wyczucie inaczej dedniesz :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ja umie ale do tego trzeba miec wprawe i wyczucie inaczej dedniesz :D

jeżeli potrafisz poka nam filmik .

Chcę zobaczysz jak ty to robisz.

Wtedy i pewnie nam się uda .

9368_gold.png

Opublikowano

Hmm, jumpic

Ja jestem już troche doświadczony w te numery ;P

Podaj mi jaka masz wersje z coda 1.7 ?

A co do jumpów z bazooka to tak to sie robi:

Strzelasz i jak widzisz że on zaczyna ruszać już bazooka to klikasz Shift(klawisz którym szybko biegasz) i wyskakujesz w odpowiednim momencie, czyli przed samym strzałem żeby cie wybiło !

Na początku troche będzie trudno,więc polecam ci jakiś cod jumper server ;d

Masz ip 213.108.31.202:28960

Tutaj sie nauczysz spokojnie jak jumpić ;)

P.S. Glitch na filmiku da sie zrobić tylko w Trybie Starej Szkoły (OS) lub Old School

Tam wyżej skaczesz itp. ;P Jak chcesz to wchodzisz w Call of duty 4 multiplayer i tam stwórz serwer i powinieneś mieć u dołu jakieś tam opcje, i tam masz Tryb starej szkoły ;)

Filmik wam wrzuce mój jeden jak bounce zrobiłem, ale to za moment na YT wstawie :D

Pomogłem ? Daj + ^^

:[

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

(pozno ale moze jeszcze nie wykminiliscie) to jest xbox po 1 po 2 sa rozne hacki tego typu na xboxa po 3 to jest jakis serw gdzie mozna wysoko skakac lub cos :)

1359121200-U261555.png

Opublikowano

haahahahah jak czytam te pojebane komentarze to pękam ze śmiechu :DDD ludzie co wy pierdolicie, jakieś hacki boty, zmiana grawitacji omfg wtf? po pierwsze gościu gra na oldschoolu gdzie wyżej i dalej się skacze, po drugie latanie dalej to nie żaden hack, tylko metoda strafe. Po trzecie , to jest banalne ale bez podstaw nie zrobicie absolutnie nic.

Opublikowano

haahahahah jak czytam te pojebane komentarze to pękam ze śmiechu :DDD ludzie co wy pierdolicie, jakieś hacki boty, zmiana grawitacji omfg wtf? po pierwsze gościu gra na oldschoolu gdzie wyżej i dalej się skacze, po drugie latanie dalej to nie żaden hack, tylko metoda strafe. Po trzecie , to jest banalne ale bez podstaw nie zrobicie absolutnie nic.

yyy a czytales moj kometarz ? :D zobacz sobie na filmiku 1:10 tam sie nie da wskoczyc na PC bo to tak jakby iluzja i spadasz . :) a po 2 na devmap sobie zobacz ze nie da sie i bd jakby latal bardzo daleko nad tym jak skoczysz /jump_height 1000 lub na /ufo ;) a po 3 na xboxa jest takie cos jak wysoki skok hax :) bo sie spotkalem z takim hackiem tylko ze zadko ale jest skaczesz normalnie a lecisz do nieba tak jak na pc na /jump_height 800 :D

1359121200-U261555.png

Opublikowano

To nie żaden hack, tylko na mapie crossfire jest jakby niewidzialny sufit, na oldschoolu na ps3 tak robiłem i na codjumperze

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...