Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam pewnego hacka, nazwę go "skill hack" ale działa on w ten sposób, że nie trzeba czekać aż skill się naładuje tylko można używać ile sie chce. Kiedyś widziałem to, ale nie mogę znaleźć na te forum też przeszukałem ale niestety nic nie znalazłem, a pamiętam że widziałem takie coś :P i jeszczce dobrze by było gdyby działało z DMG hackiem. Z Góry odrazu dziękuje.

Opublikowano

Nie ma prawdopodobnie takiego czegoś:) Poprostu mieli taką szybkość magii że praktycznie mogli używać cały czas :) Ale to na privach :P

Zapraszam na Syriusza :)

Opublikowano

JEST TAKIE Coś kłamcy!!!!!!!!!!!!! to Kamer Mod strona to

To jest ukryta treść, proszę

pobierz polska lub na privy wersje i wpisz komendę w grze na chat /hack i tam jest CoolTime i możesz używać Aury i Silnego na raz ;D albo ładowanie nie trzeba czekać ani trochę liczę na + :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Działa ale musisz mieć wgranego Dmg hacka na PL'u u mnie przynajmniej widać więc ?? ja np odpalilem Silne dało mi do 390defa na PLu jak padlem to znow mialem 178 i zrespiłem sie tutaj i wzielem silne a nie naladało się i było defa 390 ;] druga sytuacja była przy pvp walnęłem gosciowi 3k z Wirka i odrazu znow i jeblo znow 3k więc działa może ci nie działa ; d

userbarwb.png

Opublikowano

no dobra ale co to jest za hack? :P

to znaczy to co podałem? jak tak to jest Mod że masz tam multihacka , opcje /trans czyli masz wizualne zmienianie EQ ale widzisz je tylko TY :/ , skanu nie daje bo to bodajże wiekszość graczy ma więc nie buj sie popytaj ludzi że można ufać Kamerowi xD

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...