Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Jak Szybko Zarobić Na Candylongju

robercik9922

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Podam wam 2 najlepsze sposoby na zarobek na CandyLongju. Będziemy potrzebować Najnowszy Mod by KaMeR1337 - www.Metin2Mod.tk , oraz 1 Hit Killera (najlepiej razem z Dmg Hackiem, polecam wersję od DrMagK2. Link do tematu

A więc zaczynajmy...

1. Sposób.

1. Tworzymy postać (najlepiej ninja dagger kobieta, poniewaz z trującej chmury bije się ok. 10x, więc spocik pada na skill).

2.Expimy Kolejno na psach, m2, bo, v1, v2 - do 75lv.

3.EQ - obojętnie wazne aby miec duzo pż, około 16-20k oraz skille conajmniej G1.

4.Mamy 75lv i sporo pz, idziemy do Atlantydy tam bijemy na spotach z golemami , lwami itp. Jezeli dajesz rade to bij na Setaou, czyli tych lucznikach. W trakcie expa dostajemy bardzo duze ilosci yang po 1h expa bedziemy miec w zaleznosci od umiejetnosci ^^ 200-400kk +.                                                                             

5.Po drodze spotykamy Lodowe Wiedźmy, są na środku każdego spotu na 1 poziomie Atlantydy : na 1 Hit szybko sobie z nią poradzimy. Dropia z niej bronie na 80-90lv, między innymi : Księżycowe Miecze, Ostrza Boga Smoków, Pogromce Niebieskiego Smoka, Noże Strumienia, Świetliste Noże oraz różne wachlarze dzwonki itp. Dodatkowo dropi z niej zwoj do czyszczenia spalonych kd, ktory jest dosyć drogi, ponieważ jest dostępny jedynie w Item Shopie za wygurowaną cenę. 

Można również spotkać Zin Niebianśkiego Komendanta, jego już nie tak łatwo znaleźć - chodzi w pobliżu TP do V2. Dropią z niego podobnie jak z Wiedźmy: Bronie oraz Broszury Szermierki potrzebne do ulepszania epickich broni i zbroji.                                                                                               

Najlepiej jest uderzyć bossa conajmniej raz ze skilla i potem możesz zabić go na Ghost, gdy tak nie zrobisz nie będziesz mieć dropu.                                           

6.Sellamy zdobyte itemki i mamy sporo kaski.  :P

2. Sposób - Na Rybaka.

Idziemy do Nian ( Tygrysa stojącego w miejscu Rybaka) i rozmawiamy z nim, przenosi on nas do miasta, w zaleznosci gdzie grasz bedzie to Chunjo i Jinno - Mapa Gigantów, a Shinsoo - Czerwony Las.Gdy się przeniesiesz znajdz NPC Heuk -Young Kobieta Sura. Sprzedaje ona ryby, otwierasz sklep, klikasz F9 i wpisujesz numer miejsca danej ryby od 0 do 42 i start.Polecam wpisac "3", poniewaz najlepiej dropily mi wtedy małże. Oczywiscie rybki kosztuja ale niewiele, w zależności od ryby ok. 5k. Po kilku minutach, w zależności od szczęścia mamy od 200 do 300 małży. Dalej chyba już sam wiesz co zrobić  =>Otwierasz małże lub sprzedajesz.   ;)

Pozdrawiam robercik9922 :>

Doceń moją pracę - Daj +

p.s. Za co - ?   o.O

Jeśli podoba Ci się moja praca daj +                   

Opublikowano

kobieta sura nazywa sie heuk-young badz cos takiego popraw to

po 1h expa wiecej zarobi sie na mobach z czerwonego lasu niz w grocie

Opublikowano

Możliwe. Sprawdzę to gdy wlacza serv ale wydaje mi sie ze exp leci lepszy w atlantydzie a w lesie nie ma zabardzo okazji zeby spotkac jakiegos bossa - jedynie metiny z ktorych cale G**** dropi 

Opublikowano

a działa candylongju teraz?

Nie -.- . Czytalem na forum www.board.candylongju.net , ze bedzie narazie off. "Prosimy o cierpliwosc" Google Translator jest bardzo pomocny ^^ 

Opublikowano

Możliwe. Sprawdzę to gdy wlacza serv ale wydaje mi sie ze exp leci lepszy w atlantydzie a w lesie nie ma zabardzo okazji zeby spotkac jakiegos bossa - jedynie metiny z ktorych cale G**** dropi

Mi jakoś dropł tasak i ząbki na 70lvl ^ ^

Jak sie ma 100+ jak ty to co sie dziwisz że same zelkova..

Co do serwera mam całość z googla : d

Obecnie, jak widzieliście, serwer i "Offline. Awaryjne miejsce, ale jak zawsze, sytuacji "pod kontrolą i to tylko o nieco cierpliwości, aby wrócić do normalności".

Chciałbym również uspokoić wszystkich, którzy dokonali wpłaty, Twoje monety do Ciebie, prosimy tylko trochę "cierpliwości i wszystko będzie w porządku.

Przepraszamy za utrudnienia

Ponieważ SMOD go założycielem i MOD nie mogą nic zrobić, aby ponownie uruchomić grę, jeśli nie trzymać na dystans forum i starał się uspokoić, ponieważ prawie na pewno jest to proste błędy logowanie rozwiązywania reboot, ale ponieważ nie ma boo-hoos , jedynym, który może to zrobić, czekamy na niego z tobą.

Czyli logowanie im padło i nie ma kto go włączyć.

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Mi jakoś dropł tasak i ząbki na 70lvl ^ ^

Jak sie ma 100+ jak ty to co sie dziwisz że same zelkova..

Co do serwera mam całość z googla : d

Czyli logowanie im padło i nie ma kto go włączyć.

Mozna i tak ale w Atlantydzie i exp wbijesz przepiekny a i trafi sie wiedzma lub zin to pyk i lezy :)

Opublikowano

No tak, ale z lvlem nie można się rozpędzać..

Na 95lvl w którym najczęściej wszyscy są w kropce z kasą ponieważ w lesie przestaje dropić a w atlantydzie bierze się po 4 - 5 grupek ;<

Ja przedwczoraj tak miałem i właśnie spróbowałem iść na wiedźmę to co godzinkę wbijałem na spot 5 min przed tym jak powinna się zrespić i nic..

Czy ona jest w jakimś innym miejscu niż normalnie? (przy teleporcie do v2)

Tak samo komendant

@EDIT

Dzieki masz 3 + ^ ^

Ide 1 hita zrobić : d

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

No tak, ale z lvlem nie można się rozpędzać..

Na 95lvl w którym najczęściej wszyscy są w kropce z kasą ponieważ w lesie przestaje dropić a w atlantydzie bierze się po 4 - 5 grupek ;<

Ja przedwczoraj tak miałem i właśnie spróbowałem iść na wiedźmę to co godzinkę wbijałem na spot 5 min przed tym jak powinna się zrespić i nic..

Czy ona jest w jakimś innym miejscu niż normalnie? (przy teleporcie do v2)

Tak samo komendant

Akurat tutaj tak nie jest ( na szczęście)^^. Wiedźma respi się w praktycznie całym 1 piętrze Atlantydy na środku każdego spotu, najlepiej isc na nie tuz po resecie servera.

A jesli chodzi o Zin komendanta to chodzi on w poblizu teleportu do v2 ale ja spotykam go najczesciej na tych spotach gdzie jest troche golemow i zolnierzy.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...