Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn]New Private Serwer - Go8Sf

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cały czas jest on woogle fajny server już mam hwanga tylko te chińczyki jak zwykle na tym swoim mh dziwnym lataja

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Przesadzasz ;p ustaw bota tak jak ja 2,5sek ma kupowac i tak mniej wiecej 40 wtedy rzadziej wywala ale musisz byc przy kompie zeby sie szybko zalogowac ja po pol godzince mialem 1kkk ;p chcialem sprobowac na 2 konta ale to sie nie oplacilo bo wywalalo jeszcze czesniej oba konta

@wbije tak mniej wiecej o 00 00 moze mniej ludzi bedzie ;D to mniejsze kickanie ^^

Opublikowano

Hmm są jakieś bugi na kase? za odp poleci +

Moderatorze pamiętaj .. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu

Opublikowano

tak... Zwoje powrotu kupujesz za 12 sellasz za 24 Zabojca Lwow kupujesz za 180k sell 240k chyba

Ok KU sa nie potrzebne skill na M 1 kamien i P:D

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

Dzieki + jest za zwoje ale to 2 nie działa tylko zwoje.. w sumie tylko ? 1 h i mam 2 kkk...

taki mini problem skąd brać te kamienie tęczowe czy jakoś tak ?

Opublikowano

Ta.. Yang buga już nie ma, bo zwoje za 36k , a jak sellam fms'y to mi kase zabiera tylko.

Tak to serwer zlagowany, w DT tylko 60% a do broni trzeba jakieś dziwne itemy co tylko są w ItemShopie, więc żal troche.

A teraz aktualnie to mam błąd jakby serwer OFF, a mój kumpel gra normalnie. Szkoda gadać..

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

moze mapka jest zbugowana?! tez tak mialem jak robilem ss handlarzy

i za co ten minus omg....

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Hmm mnie tez wywalało za 4 razem weszło w końcu .. a bug na zwoje jest nadal ...

dziwne max staty tutaj to jest 126 ;p mozna tyle pkt wbić

Opublikowano

Jak na Shinsoo się grać nie da. Takie lagi tam są, że koniec.. Jak chce tylko iść zobaczyć po sklepach to dochodzę z teleportu do miasta i takie lagi czasem nawet wywala..

Jak chcecie grać to na Chunjo/Jinno. Shinsoo najgorsze pod względem lagów, zresztą jak na każdym serwie. I najlepiej grać po 22+ godzinie ^^

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Lagi ogromne, do v1 nie można prawie wbić tak wywala. Nie ma sensu grać, chyba że ktoś w nocy gra, bo wtedy są na 100% mniejsze lagi bo sprawdzałem.

Opublikowano

Powie mi ktoś skąd wziąć taki item? -> http://w53.wrzuta.pl/obraz/6sqTOlTR3Vm/wucaishi

Dzis to jakis chinol w shinsoo sprzedawal.

A do czego to sluzy? ;p

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Potrzebne są takie 3 żeby zrobić księżycowy miecz ^^

Poza is, można je gdzieś wydropić, znaleźć ?

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...