Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Na Ip

YASUNI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dzis dostalem bana na IP za spamowanie Resetowałem modem wielokrotnie i dalej nie moge wejsc na combata ;./ pytanie czy jeszcze w ogóle wejde na niego? Będą +++ I głupie odpowiedzi typu " trzeba bylo nie hakowac " darujcie sobie

Pilnie potrzebuje pomocy aaa i IP mam zmienne

PROSZĘ KLIKNIJ TUTAJ <<<<<< O TU ;D

Bardzo mi pomozesz :)

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

jeśli masz zmienne Ip to nie możesz dostać bana na IP ... jedynie na konto adres MAC karty sieciowej albo MAC routera, bany na MAC są bardzo rzadko spotykane.

zrestartuj modem, oraz uruchom ponownie komputer, zrób nowe konto i wtedy spróbuj albo napisz do nexona żeby odblokowali

Opublikowano

jak boga kocham za spam ;/ dzis spamowalem na ca poszedlem do sklepu przychodze a tu wywalilo mnie z combata wchodze i patrze banned your account for permanent .Zrobilem nowe konto i dalej banned , zrestartowalem modem i dalej banned , restartowalem komputer i dalej banned . Zeby za hacki dostawali tylko na acc , a za glupi spam na permanent i to jeszcze na karte czy cos tram.Nie mam pojecia co robić i wiem ze chyba raczej juz nie zagram , ale dzieki chlopaki za pomoc macie po ++

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

A może podaj jakiego masz neta ...

Restart modemu (o ile masz zmienne IP) musi pomóc, więc albo nie masz zmiennego IP, albo masz bana na konto.

Nie ma innej opcji !

Opublikowano

ee neostrada 2 mb a i bana dostalem na nowe konto zrobione specjalnie do spamu , a IP mam 100% zmienne .Spróbuje zainstalowac ca u siostry na lapku moze to cos da ;/ Albo brat mi mowi ze moglem dostac bana na komputerowe ip czyli reinstal windowsa moze by pomogl , ale upewnie sie czy na lapku chodzi ;p

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

Napisałeś "banned your account for permanent" więc twoje KONTO zostało zbanowane na zawsze więc wydaje mi się że to ban na konto a nie na ip...

Opublikowano

To dlaczego na kazdym koncie pisze kiedy próbuje sie zalogowac? your account banned for permanet? Może nexon zaograniczyl do jakiegos tam zakresu IP

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

jeśli mas bana na ip to powinieneś (jeśli masz z neostrady) wejść w to czym włanczasz internet i rozłączyć i połonczyć a jak nie poskutkuje to przykro mi nie masz bana naip tylko na playera :( możesz sprawdzić za ile ci odblokujom o ile ci wogle odblokujom bo jak nie to musisz grać od nowa :) (your account banned for permanet to znaczy że masz dożywotniego bana na playera ale możesz spróbować tego )

Click It Or DIE

Opublikowano

tez odstalem takiego i mi pomogl program Hide Ip Platinium 3,5 zmienilem proxy i ukrylem ip i juz gram normalnie nawet ip dziala i wszystko :Dale ja wole -----------tak ciezko to przeczytac...........

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ok dzieki macie wszyscy po + , aa i u brata combat na kompie dziala , jestesmy podpieci do tego samego neta ;p chyba ban na kompa poszedl albo na karte sieciowa.Pzdr dam znac czy po ponownym zainstalowanym windowsie combat bedzie chodził ,

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

Witam, chciałem was poinformowac iż pomogło mi rozwiazac problem ponowne zainstalowanie systemu i ( z tego co slyszałem bedą dawac takie bany, wiec sam restrart modemu nie pomoże, nawet reinstal combata , itd) Tak jak mówiłem jeżeli ktos dostanie takiego samego bana , a m zmienne IP i nie może wejść , to pomoze jedynie ponowne zainstalowanie systemu.Myśle ze moja wypowiedz sie przyda na przyszłość.Pzdr

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...