Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem otoz mam najnowsze easy metin i robilem wszystko wedlug najnowszych poradnikow a jednak wciaz mnie kicka co jakis czas i musze co 15-20 minut od nowa bota logowac ;/

Wiecie moze jak ten problem naprawic?? :angry:

Opublikowano

Gdy właczysz easymetin2 to koło postaci która teraz botujesz masz taką wtyczke klikasz ją żeby się świeciła na pomarańczowo i bot sam sie loguje po kicku

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Sęk w tym, że ja właśnie gram na nowym koncie (do Em2 oczywiście), bo stare mi nie działało, a i tak kicka. Reinstalacja metka i Em2 też nie pomaga :( . A nie wie ktoś chociaż co zrobić żeby bot pamiętał login i hasło przy autologowaniu? Wtedy to se może kickać, ale niech się zaloguje spowrotem. Za pomoc daję 5 i "+"

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

mam ten sam problem... i autologowanie dziala tylko wtedy gdy wylaczy sie caly metin a on sie nie wyłacza tylko wylogowywuje postac przy tych kickach....

Czego probowalem:

- Reinstal EM2

- Nowe konto EM2

- Systemy: XP SP3 / Vista

nic nie pomoglo... wiec dołączam się do prośby ;)

2avatarma_wqsshp.jpg
Opublikowano

Wszelkie pytania/prośby/problemy na temat bota EasyMetin2 kierujemy tylko i wyłącznie w temacie podanym niżej.

http://www.mpcforum.pl/topic/208758-wszystkie-expboty-oraz-obejscia-informacje-i-pytania-zwiazane-z-expbotem/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...