Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AntyPatyczny (ale też inni co mogą mi pomóc :P) mam problem. Robiłem all tak jak na twoim tucie o EM2. Za pierwszym razem gdy włączyłem EM2 w m1 dla próby działało jak ta lala no ale sobie przypomniałem że DMG hacka sobie nie wrzuciłem xD no i jak dałem dmg hacka poszedłem do m2 włączam Em2 i normalnie sie loguje i jak sie konczy wczytywać to zanim mi sie jeszcze postać pokarze (na mapce już) to mnie wywala i tak all time probowałem zmiany channelu ale to nic nie dało (sprawdziłem wszystkie 4) Prosze o pomoc! (POLECA +/- i 5)

DAJ - JEŻELI MOJA WYPOWIEDZ JEST TEGO WARTA

1047530697.png

ANI TU! A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI TU
Opublikowano

Spróbuj Wgrać wszystkie Pliki PC i PC2 jak tak nie zadziała to standardowe pliki PC zmień ich nazwę na PC3 i wgraj DMG hacka.

Jeżeli to nie zadziała to nie wiem <_<. ( Przez HS3 może nie komplikują się pliki PC albo jedynie czekać jak Andrzejt17 spolszczy w pełni EM2 i zrobi patcha do tego?) (Spróbuje u siebie z tym DMG hackiem i dam Edita)

Opublikowano

To tak po 1 mi działa jak nie włączam em2 xD i DMG też ale jak włączam przez EM2 to loguje sie ,ten pasek sie wczytuje i pokazuje sie (lub też nie) postać na mapce i wywala do windowsa oraz wyłącza metka :/ Po 2 Mam wgrane i pc1 i pc2 dla pewności :) ale gram wojem body jak to coś zmienia

DAJ - JEŻELI MOJA WYPOWIEDZ JEST TEGO WARTA

1047530697.png

ANI TU! A JUŻ W SZCZEGÓLNOŚCI TU
Opublikowano

WtF?

Ściągnąłem DMG Hacka z --> CLICK <-- Wkleiłem do Folderu PACK wchodze na Metina przez EM2 Wszytko ładnie Gra :) Nie Kicka mnie ani nic Skill wali 3razy (Tąpnięcie)

Spróbuj Zpatchować metin2 jeszcze raz wgrać tylko pliki PC i podmienić je w folderze PACK i powinno pomóc :rolleyes:, jak nie zadziała to nie wiem..

Nie róbmy już tu sami OFFTOPA bo WARNY polecą <_<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...