Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc wielu pisało o problemie z Ribotem że nie wczytuje postaci w samym bocie, mianowicie i teoretycznie chodzi o to samo tylko mogli nie zaobserwować pewnej rzeczy,

przejdźmy do sedna sprawy no więc kupiłem w IM zwierzaka pingwinka, wszystko było by pięknie itd, ale właśnie jak mam go włączonego bot nie wczytuje chara znaczy nie zupełnie bo nawet nie można tego nazwać nie wczytaniem bo wczytuje wszystkie inne dane po za nickiem skilami skryptami, inne dane tj gold gildia spki wczytuje, co więcej gdy włącze starego wilka którego cały czas miałem bez przelogowywania bot nagle wczytuje sam z siebie skile skrypty i ogólnie cały konfig bota. moje pytanie brzmi, jak można rozwiązać ten problem, jesli w ogóle się da? a może to być przyczyną tego ze w depo jest jeden pet, jutro z tym jeszcze pokombinuję, tym czasem idę spać, czekam na odpowiedzi ;)

@EDIT

chyba już wiem czemu, sprawdziłem w bocie jaka jest nzwa pingwina w inv było (-1 unnamed iteam), a teraz jak się zalogowałem to jednak go wczytało jako penguin ... dobra nie wiem co jest 5 ...