Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Wszystkich Graczy :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koncze gre w metina iz stwierdzilem ze jest to supelna strata czasu podczas keidy moge sie doklsztalcic i zdobyc wazniejsza wiedze...Po rozmowie z kolega,on sie mnie pyta w co gram,ja mowie ze w metina i tak zaczelem mu gadac co mam za eq i co sie tu robi.A on do mnie i co ze masz duzo kasy? a ja na to , no ze moge se kupic dobra zbroje,a on i co ze masz dobra zbroje,a ja na to ,no to ze jestem kox,a on do mnie a do ze jeestes kox? cos ci to daje? nie,tej gry przejsc nie mozna,a wiec jest to zlodziej czasu.Predzej czy pozniej przekonacie sie o tym jak ja lub nie... obecnie moje konto idzie za 140 zloty na sell i mam pytanie do wszystkicg graczy, CZY ZNACIE BARDZO PODOBNA GRE DO METINA <ALE NA KONSOLE X360? JKA TAK TO PROSZE O TYTULY ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I po ch..huj to piszesZ?

Psujesz grę innym graczom.

A pozatym nie ten dzial spier... na pogaduszki.!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Kazdy MMORPG to zlodziej czasu ;) tu sie gra dla zabawy a nie zeby przejsc. Podobna gra do metina na xboxa? <lol2> gothica na kompa se zainstaluj

refy RMCF

Opublikowano

Gry żadnej nie znam ale wypowiedź mogę pochwalić :)

Kilkaset godz stracone można było lepiej zorganizować np nauka php/html, jakiegoś języka np niemieckiego itp, niech każdy pomyśli ile przez ten czas mógł by się nauczyć..

A ja dalej po gram w metka B)

RMCF

Opublikowano

Na xboxa chyba nie ma nic podobnego.

jeżeli chcesz podobną grę pobierz sobie Silkroad lub Sun Online.

O wiele fajniejsze gry z lepszymi efektami oraz najważniejszą rzeczą grafiką ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Akurat w te wakacje do mnie trafiło. "Po co mi to że będę kox w grze? A w realu ..."

Postanowiłem że będę grał w metka ale tak na luzaka.

Tak jak poprzednik napisał że każde mmo to złodziej czasu. A warstwa pomiędzy zabawą a no lifem jest cienka o czym sam się przekonałem i żałuję.

@edit

Co do gier na x-klocka polecam w 100% FABLE 2

Opublikowano

Wyjdziesz z metina, pojdziesz na xboxa i co Ci to da? Ja w metina gram tylko po to by sellać kase na allegro. Dziennie mam 20 zł więc mi się to opyla. Wystarczy zainwestować w komp.

Jak chcesz odciąć się od metina to już lepiej odetnij się od komputera i xboxa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...