Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny Expbot Dla Mpc

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tak bedziemy pier.... to wejdzie metin3 a potem 4,nastepnie internet wyjdzie z mody i zaczniemy grac na botach- same 99 :D a wy dopiero pottionera zrobicie.

Jak napisallem wczesniej Adamizero SQAD ma bota w trakcie testow, a co najwazniejsze ma byc darmowy !

65994253024037513199.png
Opublikowano

...Nie ma szans na nowego "expbota"...

...Dlaczego ? ponieważ potrzebny jest serwer...

...który utrzyma tego bocika...

...ale to nie wszystko, potrzebna jest ekipa...

...prowadząca i pilnująca porządek tego bota...

1285073875-U256932.gif

Przyjmuje Plusy , oczywiście nie za darmo.

Tylko jak pomogę.

Opublikowano

Eberera, wcale nie jest potrzebny żaden serwer ! Można zrobić normalnie bez serwera... Wiele było już takich, badziewnych ale było i nie potrzebowały serwera.

@TOPIC

Po pierwsze : Od 100 postów ? Heh, ja mam niewiele a na forum z rok jestem ;)

Po drugie: Takie coś jest do zrobienia, ekipa EM2 też jest zbudowana z ludzi.

Życzę powodzenia, ja wam niestety nie pomogę ;)

Opublikowano

...@Yogacz...

...To wymień mi chociaż 4 osoby które znają...

...Informatykę na 100% ??...

...Na tym forum są 2 może...

... Ale to moje zdanie....

...Virus , Andrzej i może Kamer...

...No więc to chyba tylko marzenia...

1285073875-U256932.gif

Przyjmuje Plusy , oczywiście nie za darmo.

Tylko jak pomogę.

Opublikowano

lepiej już zrobić bota do makr bo expbota raczej nie dacie rady :>

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Żal mi was.. Nigdy nie uzywam tego słowa ale w tej chwili to naprawdę żal mi was.. Skopiowanie plikow z EM2 lub Farmbota = Łamanie prawa.. Przeczytaj sobie konsekwencję w artykule prawnym.

Dzieci.. Tak nic nie zdzialacie.. Wy nawet podstaw C++ Nie znacie a chcecie sie brac za EXPBOTA? Powieście sie lepiej..

a wykurwiaj.

Opublikowano

@up twoj post to kopia mojego,wiec nic nie wnosi.

Temat do zamkniecia bo spamerzy atakujaa np pan: Eberera2

Skad wei ze jest tylko 3 informatykow na tym forum,poprzegladaj wszystkie dzilay a nie tylko mt2 boty hacki bugi !

65994253024037513199.png
Opublikowano

Idiotyzm ? Tylko od 100 postów bot, a sprawiedliwość gdzie ? Jakby coś takiego powstało, to powinno być dla wszystkich.

: )

g0Tef.jpg

Opublikowano

Od 100 postów wątpie raczej bym radzil od 1000 postów zeby zadne noby nie posiadaly tego bocika ; D

Do autora.

Napisałes ze od 100 postow dlatego ze za 6 postow zdobedziesz 100? zal mi cię myslisz tylko i wylacznie o sobie !

Kolo to był pomysł, można by zrobić np. że po 1 miesiącu bycia na forum>> Po za tym znam podstawy C++ , TP i Javy więc mnie nie obrażajcie..> :D

Opublikowano

pomysł super.

wyszedłeś z inicjatywą zrobienia bota. ok, ale moja interpretacja tematu jest taka...

naczytałem się plot że em2 bedzie płatne. zbawię dzieciaczki i zrobię własne "izimetin" za free hmmm...

cholerka jak się za to zabrać, przecież nic o tym nie wiem.

uprzedzę twojego następnego posta. ja też nie jestem informatykiem, nie uczyłem się ponieważ dopiero zamierzam iść w tym kierunku ;)

dawno nie bawiłem się php, html i bazami danych. (choć kiedyś podstawy znałem na prawde bardzo dobrze.)

za pomysł masz + ale średnio jestem nastawiony w tym temacie.

trzeba sporo czasu. jak napisałeś jeden zrobi to 2 to i będzie git. - nie będzie (przynajmniej z mojego pkt widzenia)

1 osoba zrobi coś takim sposobem, 2 innym a 1 osobie zależało by coś działało tak jak ona chce.

no bez sensu. ktoś nie zna się na rzeczy po nim 2 musi poprawiać...

wierz mi bardzo ciężko jest znaleźć zgrany team w wirtualnym świecie. :)

max 3 osoby które wiedzą co robią i znają się na rzeczy, może coś z tego wypalić, ale z doświadczenia (niewielkiego ale zawsze) wiem że sukces można osiągnąć ciężką pracą

np. metin2, co z tego że będziesz biegać ze 70 lvl jak pół serwera wie że bocisz, a ktoś w końcu i tak doniesie i skończy sie bananem ;)

piszecie za co udostępnicie bota... nawet jeszcze go nie macie, nie ma ekipy która go zrobi... to jest najmniejszy problem. fajnie by było gdybyś coś zaczął, nawet wzorując się na em2 czy farmbocie i gdy napotkasz przeszkodę zwrócił się o pomoc.

pozdrawiam i leci + za myśl

Opublikowano

wogole te limit od ilosci postow i czsu sa beznadziejne. Ktos sobie skopiuje na inne forum i bedzie mial bez nabijania postow.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

...@Yogacz...

...To wymień mi chociaż 4 osoby które znają...

...Informatykę na 100% ??...

...Na tym forum są 2 może...

... Ale to moje zdanie....

...Virus , Andrzej i może Kamer...

...No więc to chyba tylko marzenia...

Virus się nie zna na informatyce. Ja tam tylko trochu w c++, delphi robie. HTML i PHP to prawie kazdy zna.

@Top

Po co powtarzac cos, co juz bylo wiele razy?

http://www.mpcforum.pl/topic/107297-farmbot-by-allesvergeben-v14/ SPRAWDZONY!

http://www.mpcforum.pl/topic/110867-najnowszy-expfarm-bot/ NIE SPRAWDZAŁEM!

http://www.mpcforum.pl/topic/27781-metin2-farm-bot-whit-moblock-on-by-marcopolo/ NIE SPRAWDZAŁEM!

Drugi top z 1 botem:

http://www.mpcforum.pl/topic/83333-downfarmbotexpbot-by-allesvergeben/

Opublikowano

Virus sprawdziłem wszystkie bot i są one jednym słowem chujowe jeden nie kupuje potów drugi w autoit który naciska spacje.

Myślicie, że KaMer1337, amdrzejt17 zrobi expbota to się mylicie i to grubo. Andrzej nie jest taki pro jak uważacie, spolszczył bota i to tyle. KaMeR jest zajebisty w edycji klienta ale ExpBota nie napisze. Ktoś pisał o kopiowaniu plików z EasyMetin2 lecz chuja wam to wyjdzie, program prawem chroniony. Drugi boty jakiego byście chcieli skopiować to bot by ItomShops.com którego używają Chińczycy również jak EM2 jest chroniony. Jeżeli wam wyjdzie takie coś to napisanie skryptu na logowanie się tylko i wyłącznie na konto MPC, które ma ileś tam postów to jest pikuś dla osób piszący tego ExpBota.

Według mnie  widzę to ExpBot by MPCforum legł w gruzach.

Dzieki za przeczytanie.

Pozdrawiam,

QBA_96.

Opublikowano

Ale sluchajcie boty.. To jest proste.. Kiedys na ePvPers były podawane kody na np. Moblock, Auto pot , Auto skills.

To wszystko kwestia opcji - szukaj.. myślicie ze co? Programisci są tacy Pr0 eLo Elo i robia to sami? Nie! A od tego jest wujek gugl..

a wykurwiaj.

Opublikowano
Ale sluchajcie boty.. To jest proste.. Kiedys na ePvPers były podawane kody na np. Moblock, Auto pot , Auto skills.

To wszystko kwestia opcji - szukaj.. myślicie ze co? Programisci są tacy Pr0 eLo Elo i robia to sami? Nie! A od tego jest wujek gugl..

Wujek gugl powiadasz :D Ale jednak ktoś to musiał zrobić skoro wujek gugl ma to u siebie :D a nawet tak czy siak to proste nie jest i to nie jest jeden czy dwa dni roboty tylko kupa czasu. Nawet jeśli będziesz miał wszystkie skrypty to trzeba je tak ustawić żeby ze sobą perfekcyjnie współgrały żeby później nie było różnych psikusów :D Ale co do bota to jeśli się da to jak najbardziej jestem w stanie pomóc :)

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

ja tak myślę :D

wystarczy znać: funkcje od zapisu i odczytu pamięci,cheat engine

@do autora

nikt ci tak poprostu nie napisze exp bota

nawet jak ja by napisał myślisz że by go dał na forum?

@edit

Niemożliwe. Andrzej - spolszcza bota. Kamer - robi mody nie hacki. Reszta sie nie zna. MPCExpBot nie mozliwy.

no jak nie możliwe wystarczy znać troche ce

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

Bot byłby oczywiście bezpłatny tylko np. od 100 postów:)

Chciales napisac od 1000.

Ja na to ide moze nam sie uda:) 

Ciekawy jestem co umiesz

Jezusie wy myślicie ze ten andrzej jest kox..
bo zrobił spol do em2
i podmienił pliki locale..co każdy nawet największy nup potrafi zrobić

Ciekawe bo jakos nikt nie wpadl na pomysl zeby zrobic spol do EM2, a andrzej na to wpadl czyli jest madry i zapewniam Cie, ze napewno madrzejszy od Ciebie.

Co do tematu nie rozumiem po co wam wlasny bot? EM2 nie wystarcza? <_<

Opublikowano

Bot byłby oczywiście bezpłatny tylko np. od 100 postów:)

Chciales napisac od 1000.

Ja na to ide moze nam sie uda:) 

Ciekawy jestem co umiesz

bo zrobił spol do em2

Ciekawe bo jakos nikt nie wpadl na pomysl zeby zrobic spol do EM2, a andrzej na to wpadl czyli jest madry i zapewniam Cie, ze napewno madrzejszy od Ciebie.

bo zrobił spol do em2

on ma racje a wy dzieci myślicie że on jest jakimś pro programistą itp

pewnie po to żeby + dostać xD

takim coś dać... :D

@down

autoit xD ?

chyba ci się pomyliło z ce

no i czy to c++ czy vb itp to wielkiego znaczenia nie ma(tak myślę)

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

No powiem tak, możecie się śmiać i mówić co chcecie ale mam 14 lat i z kumplem (chyba jako pierwsi) edytowaliśmy tak exp bota aby nie kickało , było widać eq i działał DMG (bez edytowania clienta ). Zrobiliśmy to w 8-10 h po wprowadzeniu HS3 i sami piszemy teraz Exp bota. Jest to troche trudne, ale dla człowieka który zna się na kodach gry i programowaniu w C++ oraz Auto IT da sobie z tym radę w 2-3 dni.

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...