Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny Expbot Dla Mpc

ziomalmetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc ubijając dzisiaj krolową pająków na PL'u pomyślałem sobie co to było gdyby ktoś z mPC -lub wspólnymi umiejętnościami i siłami , zrobił expbota.../ Bot byłby oczywiście bezpłatny tylko np. od 100 postów:) I stawiam sobie pytanie ile czasu zajmuje zrobienie takiego bota, i czy nie dało by się dla ułatwienie skopiować paru plików z EM2 lub Farmbota>>> Oczywiście program musiałby ktoś napisać... najprawdopodobniej informatyk mający dużo wolnego czasu np na emeryturze!! xD A tak na serio to jest ktoś taki na MPC co by umiał coś takiego zrobić? :rolleyes:

Opublikowano

No nie wiem czy łatwo było coś takiego zrobić ale jak by się wszyscy zebrali to może coś by z tego wyszło, ale mam jedno pytanie dlaczego od np.100 postów wiem żeby nowe osoby go nie miały, ale np. ja jestem na tym forum więcej od osób co mają np. po 300 postów+, ponieważ nie lubie spamować na forach jak to inni robią. Więc było by lepsze rozwiązanie że od określonego czasu na forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/227670-ft-220tys-potencjalu-s1/page__gopid__1550444#entry1550444

LUKNIJ!

Opublikowano

Wątpie w to na tym forum może 1-3% max to ci którzy są informatykami albo umieją jezyki programowe itp lecz z tymi postami ponysł do dupy jak ktos będzie chciał bota to i tak go dostanie mam tu konto od roku a niedawno nabiłem 100 postów myślę,że ktoś bardziej rozeznany powinien sie wypowiedzieć w tym temacie

Opublikowano

Zamiast się kłócić kto będzie mógł go używać, może lepiej pomyśleć jak to zrobić ?

Jeżeli ktokolwiek powie jakim programem/językiem coś takiego dałoby rade zrobić założę się ze lada chwila na MPC znajdzie sie pełno amatorów danego oprogramowania :P

I może coś by z tego wyszło...

Opublikowano

UP:a skąd wiesz, może mają tu konta tacy ludzie którzy znają doskonale języki programowania,ale nie mają okazji wykorzystac ich w praktyce, pozatym jak pisali inni ,jeden zrobi lurowanie moobów,drugi namierzanie ich, trzeci potowanie,sellanie itow i juz cos bedzie :)

ps:po zatym jak pisał up można wzorcować się na EM,Farmbot od IS...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No 2 x up to zenada :D

Po pierwsze. FarmBot i EM2 sa na copyrightcie i nie mozemy skopiowac ich plikow, po pierwsze ze nie będą dzialać po drugie- odpowieddzilnosc.

Pozatym bot to nie 2 dni pisania.

o nie nie moi drodzy.

Z czego sklada sie bot?

-Skrypty(pisanie jedengo ok 3 h min)

-TESTY(musi miec testy,czy nie koliduje z mapa itp.)

Co musi posiadac teraz kazdy bot?

-Auto picka

-Auto pota

-Ogl. full auto i mh

Wszystko to okolo 48 skomplikowanych skryptow, ktore nie pisze siee jak w przypadku tych prostych w 3 h na generatorze tylko znacznie dluzej,wlasna wiedza.

Jednoczesnie oglaszam Ze Pan Micha z Adamizero SQAD ogłosił, że bot jest w trakcie prac.

Na dzien 20.9 jest bot, ale bezfull auto i mh itp.

65994253024037513199.png
Opublikowano

A mi się wydaje Kamer + Andrzej = MPCexpBOT

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Opublikowano

Jezusie wy myślicie ze ten andrzej jest kox..

bo zrobił spol do em2

i podmienił pliki locale..co każdy nawet największy nup potrafi zrobić

jedyne osoby znajace sie tutaj na programowaniu to

Wrotek,Robem(au3),Dove(może złe napisalem:P)OsamaBinZlo,kokosz co nie co^^ i tyle..

Pozdro

TrejCer

tak minusujcie mnie :)

mam to daleko..

beznazwy1km.gif
Opublikowano

TrejCer zgadzam się z tobą w 100% to nic trudnego spolszczyć bota,nikomu się nie chciało,a andrzejt pomyślał,a co mi tam spolszcze może uznanie zyskam...

no i tak się stało :D

to naprawdę nic trudnego,tez umiem spolszczyć tego bota,tylko nie widze potrzeby.

oczywiście nie mowie ze andrzejt jest jakimś beztalenciem,bo i patchera zrobil ,server changer,więc coś tam zaprogramować tez umie :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ale zawsze można spróbować

Wiem dobrze ze napisanie czegoś takiego to nie pięć minut - jakby tak było każdy by miał własnego bota

Jeżeli chodzi o testy; ja tutaj widzę setki napalonych forumowiczów xD

Tak czy inaczej, jeżeli ktoś (może szalony xD) się znajdzie aby spróbować i powie jaki język itp.

Na pewno się znajdzie parę kursów języka i programowania - tak wiem aby nauczyć się go używać trzeba poświęcić parę miesięcy - jestem uparty w takich sprawach :P

Opublikowano

TO Ci się źle wydaje :P Andrzejt tylko spolszczył bota ;) no i zrobił tego patcha, ale zrobienie patcha nie równa się ze zrobieniem exp bota :P a Kamer modyfikuje tylko clienta (robi do niego mody) Więc raczej nic z tego nie wyjdzie

Ja bym proponował żeby zrobic coś takiego:

Auto Mob Killer - bot który zabija po grupce (( nie wiem czy łątwo takie coś zrobić, bo się nie znam ))

Auto Potter - To już mniejszy problem

Auto Using Skill - Program który sam będzie używał skilli

PickUp Bot - Będzie automatycznie podnosił itemy/yangi ((żeeby spamował "z")) to chyba jest najprostsze :D

Jak by ktoś się za to wziął i zrobił to wszystko w jednym to coś by z tego było :)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano
bezpłatny tylko np. od 100 postów:)

Od 100 postów wątpie raczej bym radzil od 1000 postów zeby zadne noby nie posiadaly tego bocika ; D

Do autora.

Napisałes ze od 100 postow dlatego ze za 6 postow zdobedziesz 100? zal mi cię myslisz tylko i wylacznie o sobie !

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ja bym proponował żeby zrobic coś takiego:

Auto Mob Killer - bot który zabija po grupce (( nie wiem czy łątwo takie coś zrobić, bo się nie znam ))W easymetinie odznaczasz obydwie opcje bicia i bot chodzi do 1 grupki

Auto Potter - To już mniejszy problem wbudowane w easymetin

Auto Using Skill - Program który sam będzie używał skilli wbudowane w easymetin

PickUp Bot - Będzie automatycznie podnosił itemy/yangi ((żeeby spamował "z")) to chyba jest najprostsze :DBa ..w easymetinie to jest drophack a nie wciskanie "z"

Jak by ktoś się za to wziął i zrobił to wszystko w jednym to coś by z tego było :)Jakby się ktoś wziął za te przykłady które napisałeś to powstała by beznadziejna podróbka easymetina..Może wiecej inwencji?

Opublikowano

Em2 nie bedzie platny

Wiele nie dorobien

-Speedhack

- autologowanie

-kicki

- Przyciaganie mobow czasami zamula

- wylacz sie metek do pulpitu na win 7 ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ludzie! Tu przydał by się ktoś bardziej doświadczony niż nawet andrzej... On umie HTML(o ile się nie mylę) a w nim to możecie stronkę napisać, a nie bota.

y5r5.png

Opublikowano

Do prostego Bota można użyć programu Qmacro

Do tego można dodać autopottera.

Za pomocą warunków można dodać używanie skilli.

Oczywiście nie znam się na tym zbyt dobrze ale takie rzeczy się wie :)

Opublikowano

Ja na to ide moze nam sie uda:)

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

Więc tak.. Jak EM2 będzie płatny nikt go nie kupi. Czytałem jakiś temat, gdzie jakiś użytkownik, że wraz z Andrzejem wykupią serwer i EM2 przerobią tak, aby był na ich serwerze= darmowy bot na około 2 lata potem już nie czytałem tego tematu nie znam się zbyt na takich rzeczach tak więc nie wiem..

11573538277329494069.gif

Opublikowano

zamknijcie ten temat bo to jest bez sensu...

poszukajcie..

zanim był EM2 ludzie próbowali zrobić expbota i z tego co pamiętam było pare w autoit, ale tylko EM2 jest profesjonalnie wykonany tak jak powinien być a inne tego boty to ścierwo.

nie spamujcie i tak nic nie wymyślicie

eh...

Opublikowano

kamer robi mody +prywatne serwery

andrzejt17 on spolszczyl i cos tam naprawil kilka razy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...