Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Piosenka

TornadoMT2/1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam 14lat i pisze cos podobnego do tego (Mysle ze sie wam spodoba pisalem ja zaledwie 5min)Zycie było smutne puki sie nie zjawiła ta kobieta z moich snów taka piekna ładna sliczna popatrzyłem na nia powiedzialem czesc ona mi odpowiedziala czy sie nie znamy czasem ? powiedzialem ze nie .wtedy poniosłem klęske i to moj ostatni wers

ref:ja wiem ze popelnilem blad teraz tego zaluje prosze wybacz mi bo z tym bardzo zle sie czuje prosze blagam cie stoje pod twoimi dzwiami czy otworzysz mi i przyjmiesz z otwartymi ramionami

Created By Se3beq

Zakaz kopiowania na inne fora :)tekst jest nie skonczony

Opublikowano

to napewno nie jest piosenka typu rap hip hop -,- ta piosenka jest przeznaczona dla dziewczyn nie dla chlopakow ...

Co z tego? To bardziej jest wypowiedź 5 letniego dziecka niż piosenka. Jeżeli chcesz, żeby dziewczyny od ciebie uciekały to śpiewaj ją do woli. Gówno nie piosenka, do dupy!

RAsfepN.png
Opublikowano

Gz! Idealna piosenka! Widac, ze wlozyles w nia tyle emocji, serca

Szkoda, ze nie dokonczyles! Wszyscy czekamy na reszte!

Powodzenia i zyczymy wielu sukcesow

NOT

Piosenka do dupy, kolejny co sie za disco polo chce brac

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Tak Dawno najebane w dyni chyba nie mieli dopiero jak dzis tekst na MPC wrzucilem rzucać sie zaczeli skakali do mnie o mój tekst który napisałem ja pisalem to od serca nie doceniasz wypierdalaj!A nastepny Razzac pedał mi tu skacze z bitem pierdolic kozaka taki dobry jest ze wieje ale jebac dzis to wszystko dzisiaj sie dobrze wychleje.Razzac pedał wszystko zaczoł ale kurva juz nie bede go ocenial powiem 1 z niego jest 1 duży pedał NarQ macie kurv. mój 2 tekst moge takiego czegos napisac 100-tki i wrzucic w neta chcecie ?jak nie to sie odpierdolcie boty PS jeszcze do tego podklad zrobie i to zaspiewam wrzuce na wrzute i lezysz kolo -,- cieszysz się ?

Opublikowano

Wiecie co z nim zrobić?

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

• Dodaj nową pozycję...