Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Dl][Em2] Spolszczony Najnowszy Easymetin2 Pl

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś od rana EasyMetin2 działał dobrze aż sam się wyłączył i przy włączeniu wyskakuje : metin2client.bin, Wystąpił problem z aplikacją metin2client.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Jeżeli jesteś w trakcie pracy,informacje,nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.

O co chodzi?

Czekam na odp

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam, mam pytanie, jak odpalić em2 w oknie ?? ustawiłem w config w głównym folderze i cały czas na ful screen :(

@edit

działa przez mod kamera ? chodzi mi o funkcje ghost

Opublikowano

Jak chcesz w oknie to sproboj tak:

Wejdz w folder z zainstalowanym metinem > config.exe > ppm > otworz za pomoca > notatnik > linijka Windowed > zmien z 0 na 1 > zapisz i powinno chodzic

A nie salla to niewiem czemu, ja jak expie w m2, m1 i sengurong normalnie leci do miasta i sella

Opublikowano

z okienkiem już sobie poradziłem, po prostu muszę configa uruchamiać jako admin, a itemach w eq mam czerwone głódki i nie da się ich zmienić myszką na białe, trudna jakoś przeżyję :( leci + za zainteresowanie i pomoc z oknem :)

Opublikowano

Zaprazam tez tu:

Post został edytowany i został dodany TUT na wszelkie błedy w EasyMetin - Wszystko działa ! Zapraszam do zapoznania się z moim tutem edytowałem go przed chwilą !

http://www.mpcforum.pl/topic/210971-video-tut-nowy-easymetin-test-obsluga/

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

'ja mam pytanie działa to jeszcze ?? i jak pobiore starego moda i wgram do PL (patchowanego to bede mogl na sh ? )

Pobrałem i zrobiłem nowy folder uruchamiam Em2 i nic .. nie ma jakiegoś patcha ?

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Jak masz spatchowanego em2 na ktorym dziala em2, wrzucasz tam starego kamermoda i odpalasz metina, bedzie dzialac. Jesli odpalisz metina przez em2, nie bedzie widac jak sie potuszasz, a predkosc bedzie regulowana tylko z em2, z kamermoda speedhack wtedy nie zadziala :)

Opublikowano

Hej .

Mam pytanklo czy jest EM2 do metin.com ?

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

@2xUP

MH na nim nie dziala

@topic

Dzisiaj caly dzien kombinuja nad ulepszeniem i pelnym spolszczeniem em2 i podczas odpalania mam bledy, podejmuje nastepna probe calkowitego spolszczenia, juz chyba wiem gdzie robie blad. Za 1h dam edita i napisze czy sie udalo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...