Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak To Na Pl - Nie Ma Dropu.

Albert123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

219yk2o.jpg

Czy aby na pewno na pl nie ma dropu? ;-)

To nie jest cały drop, reszta się urwała, niestety.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Jeszcze mi powiedz z jakiego to metka , bo na lodowej nigdy mi , i nikomu innemu nie dropły takie itemy.

Metin 90 lvl. (podczas eventu, serwandes ma teraz taką extra SGM, eventy co 2/3 dni), screen jest już stary (z przed około miesiąca)

Opublikowano

219yk2o.jpg

Czy aby na pewno na pl nie ma dropu? ;-)

To nie jest cały drop, reszta się urwała, niestety.

A więc tak: Rękawica z IS, ten dodatek do małżeństwa ( co zwiększa drop o 50% obu małzonkom) oraz rękawica z metka Czyli drop x 150% do tego jak bije się w grupie jest jeszcze lepszy, powiem więcej jeżeli osoby w grupie lub bijące tego samego metka z większym lvl od siebie też mają rękawice drop jest dużo większy

Nie było jakiegoś bonusu w expie na serwerze? Ktoś miał bon z szansą na podwójny drop przedmiotów?

Opublikowano
A więc tak: Rękawica z IS, ten dodatek do małżeństwa ( co zwiększa drop o 50% obu małzonkom) oraz rękawica z metka Czyli drop x 150% do tego jak bije się w grupie jest jeszcze lepszy, powiem więcej jeżeli osoby w grupie lub bijące tego samego metka z większym lvl od siebie też mają rękawice drop jest dużo większy

Nie było jakiegoś bonusu w expie na serwerze? Ktoś miał bon z szansą na podwójny drop przedmiotów?

Czy ja Ci powiedziałem coś o rękawicy z ISA, oraz o dodatku do małżeństwa? NIE! Rękawica była jedynie z metina, poza tym, jak zobaczył Mariek, drop się zmniejsza!

Gdzie widzisz, żebym bił w grupie? jakbym bił w grupie to drop nie byłby tylko dla mnie! Co ma bonus do expa do dropu? Poza tym, nie, nie było. Co do tego bonu, to on nie działa na PL.

Opublikowano

Czy ja Ci powiedziałem coś o rękawicy z ISA, oraz o dodatku do małżeństwa? NIE! Rękawica była jedynie z metina, poza tym, jak zobaczył Mariek, drop się zmniejsza!

Gdzie widzisz, żebym bił w grupie? jakbym bił w grupie to drop nie byłby tylko dla mnie! Co ma bonus do expa do dropu? Poza tym, nie, nie było. Co do tego bonu, to on nie działa na PL.

Za to kocham PL, zmieniać bonusy się da oczywiście za zł, ale głupie bony co nic nie dają są... <_<

Opublikowano

Za to kocham PL, zmieniać bonusy się da oczywiście za zł, ale głupie bony co nic nie dają są... <_<

Zmiany bonów kosztują, ja mam je za 2kk. (od kolegów :P)

Opublikowano

Może to drop zbugowany :D

Kiedyś na PLu był bug , jedna postać siedziała w metku drugą się biło 2x więcej mobów i 2x więcej itmków :D

Nie wiem czy to działa jeszcze.

Dużo itmków ,ale tylko ring i bojowy fajny :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A skąd macie pewność że to PL? Przecież nie widać ani nazwy serwa, ani nic co by to udowadniało.

A i jeszcze level przy nicku to nie żaden dowód bo to można zrobić (tylko my widzimy oczywiście)

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A skąd macie pewność że to PL? Przecież nie widać ani nazwy serwa, ani nic co by to udowadniało.

A i jeszcze level przy nicku to nie żaden dowód bo to można zrobić (tylko my widzimy oczywiście)

No to wpisz w Serwandesie te nicki co widać tutaj..

Poza tym nic Ci nie muszę udowadniać, ja wiem swoje.

Opublikowano

Hehe... GZ często tak poleci Ci ?

Ja jak biłem na PLu metki 90 to albo sam pierscień albo szpony i wachlarze dzwony czasami zdarzył się przypadek i dropł kamyczek xD

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

tych co myślą,że to nie na PL :)

po 1.na prywatnych serwerach nie ma lvlu przy nicku (lewa strona)

po 2. aby mieć taką czcionkę,to trzeba spolszczyć chińskiego metka,w którym są błędy bo nie ma polskich znaków typu: ą ś ć ó ł ż ź ń itp...

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

To nie PL, myslicie ze czemu nicki na dropie zamazane ? Bo na koncu jest 's :)

Pozdro. ;) i niezła wtopa

@Up

Uwiez,.. Lvl do nicku nie trudno dorobic na Privach ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...