Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Releases & Support] AgBot

songo1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra poradziłem sobie z tym. Wystarczyło wrzucić bota do gry. Za to mam inny problem jak wchodzę już do gry to bot wogóle nie wychwytuje silkroada

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak należy, patch, agbot,mapy, script, włączam agobta i wyświetla się błąd Run-time 339 Component'comctl32.ocx'or one of its depandencies not currently registered:a file missing of invalid

Co zrobić? ;p

Opublikowano
Zrobiłem wszystko jak należy, patch, agbot,mapy, script, włączam agobta i wyświetla się błąd Run-time 339 Component'comctl32.ocx'or one of its depandencies not currently registered:a file missing of invalid

Co zrobić? ;p

wgraj to

Sig.png

Opublikowano

Dzięki, bardzo mi pomogłeś ;]

Dzisiaj jak wbiłem na silka, pododawałem w agbocie activy,imbue, dodałem ten plik do chodzenia, dodałem moby itd... to przy kliknięciu opcji wallscript(chyba do chodzenia ;p)wyświetla się napis: You need to setup the wallscript Click on the right TOP Right and read some guide.

Wchodzę tam i nie wiem co mam naciskać, wybrany jest plik, w którym zrobiłem trasę kupowanie potków itd. dajęstart bot i jedyne co bot zrobił, to użył buffa concentrate why?!

Opublikowano

Może ktoś wytłumaczyć jak robić te skrypty przez script makera? Bo ściągnąłem agbota opanowałem ale... tych skryptów jakoś nie umiem zrobić.

Proszę jak ktoś ma nie potrzebne konto na 0x33.org TO PISAĆ!
Opublikowano

no jak nei jak tak,

tylko ja mam jeden problem,

nie moge bocic jak mam silka na maximum ekranie musze go zminimalizowac przez menager zadan,

bo tak nie chce mi bocic i sie zacina czego tak sie dzieje?bocic mi tylko na zminimalizowanym silku....

Opublikowano

Napisałem skrypta (opierając się na innym, działającym). Loguje się, postać zaczyna biegać po npc, ale nie kupuje potów... później wybiega przed hotan i idzie na penony w dupie mając, że ustawiłem spota na bonach i konia za środek transportu...

Ten bot rzeczywiście robi repot?

Opublikowano
Napisałem skrypta (opierając się na innym, działającym). Loguje się, postać zaczyna biegać po npc, ale nie kupuje potów... później wybiega przed hotan i idzie na penony w dupie mając, że ustawiłem spota na bonach i konia za środek transportu...

Ten bot rzeczywiście robi repot?

Oczywiście, pewnie nie czyta ci tego scryptu co trzeba.

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

FusioN Guild - Mars

Odkrywca
Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy,gdy ustawie scripta nie wiem jak go odpalic zeby łazil prosze o szybko pomoc z góy thx.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.Mam pytanie jak napisac scrypta ?

2.Jak mam wczytac skypta ktorego sciagnalem? ( temat o skryptach )

3.Jak napisac samemu scrypt ?

4.Jak wlaczyc bota ?

sory za takie głupie pytania lae dopiero co sciągnąłem bota działa mi wszysko ale bot nieexpi :/ proszę o szybką odpowiedz

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie , jak zrobic by bot po expieniu i teleportowaniu sie do miasta sam znowu zaczoł kupowac potki i szedł bocic , i tak w kółko ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...