Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Czego Wkładać Bon Na Yang?

Supercola123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać do czego wkładać bon na yangi ? :) Bo gość na Elyr ma razem 120% na yangi i 1,2kkk około ma na 30min ^^ Czekam na odpowiedź . Pozdrawiam Supercola.

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

To musisz do wszystkiego wkładać ;]

@EDIT

Kto mnie minusuje?

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać do czego wkładać bon na yangi ? :) Bo gość na Elyr ma razem 120% na yangi i 1,2kkk około ma na 30min ^^ Czekam na odpowiedź . Pozdrawiam Supercola.

To na PL'a ? Bo dział z PL ale coś te 1.2kkk to coś nie tego ^^ A wkładaj do wszystkiego bony :P

Opublikowano

To na PL'a ? Bo dział z PL ale coś te 1.2kkk to coś nie tego ^^ A wkładaj do wszystkiego bony :P

Ehh czytaj dokladnie :) Na Elyr taki prywatny serwer :) Ale ok dzieki :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

Aha sorki :P Ale ja nie czytałem jaki serwer bo widziałem Metin2 pl to myślałem na PL'a no ale ... :) A to wkładaj w wszystko co można i może będzie te 100%+ :P Powodzenia :P Daj minusa proszę :P

Opublikowano

1-Tarcza 2-Buty 3-Naszyjnik 4-Kolczyki 5-Bransoleta (nie jestem pewien) To by dawało 100% jeżeli bony po 20% . Nie wiem jak tam na tamtym serwerze jest :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ktoś Ci bajeczki wciska... a no może ma 120% na yangi ale 1,2kkk to przesada...

@edit

a nie to nie jest PL xD sorry

a może tyle ma.. ( na chińskim.. ) ehh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...