Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot][Di]Hot!]Easymetin2 0.1.1.1719-Widać Eq !

ps19

EasyMetin2  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dzia?a ?

• Dzia?a
      9
    • Nie Dzia?a
      22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyMetin2_pl_0.1.1.1719

Ze strony projektu em2.

Działa razem z dmg hackiem.

1. Torrent / Patch metina.

2. Odpalamy metina, jeśli dziala wrzucamy dmg

3. Uruchamiamy mt + dmg przez em2!

Download:

http://www14.zippyshare.com/v/30213942/file.html

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=32b32f2d184976d2ed341bbd0bc487751e44b88d220cb649d5c245b5d8b98173-1284978845

U mnie hula jak wściekły !

PS. DAJ + :*

Opublikowano

NO kurcze nie działa mi!!!

Włączam metka i na początku tak się przytnie a zaraz jest OK i po chwili mnie wywala do Windowsa.

Po prostu Żal z tym EM2.

Mam podobna sytuacje tylko ze u mnie odrazu przycina po uruchomieniu i zaraz wywala do windowsa. Moj kolega ma też taka sama historie,a wczesniej es2 dzialal nam bez zarzutu.. Mozna cos na to poradzic /:> Wszystkie sterowniki zaktualizowalem tak jak opisaliscie.

Opublikowano

Mam podobna sytuacje tylko ze u mnie odrazu przycina po uruchomieniu i zaraz wywala do windowsa. Moj kolega ma też taka sama historie,a wczesniej es2 dzialal nam bez zarzutu.. Mozna cos na to poradzic /:> Wszystkie sterowniki zaktualizowalem tak jak opisaliscie.

NO sory źle napisałem mi też odrazu na początku przytnie i odrazu wywala.

Opublikowano

a macie zainstalowanego patcha 4.3 by andrzejt17 jesli nie to sie nie dziwcie ze was kicka bez niego ani rusz

PS:Mi wszystko dziala dzieki za Em2

Opublikowano

witam da mi ktos plik metin2client.bin ktory dziala z tym easymetin2 bo mi pisze ze ta wersja jest dla metin2 PL

Opublikowano

Da się naprawiam ale zroie nowy teamt bo tu jest już za duży spam

Opublikowano

to z orignalnej strony żeś sie postarał, łakomczuch na plusy, u Zymorka masz -, ja już od wczoraj na nim jade ;) 24h z 48 na 53 ;)

;)
Opublikowano

Ja mam podobny problem do wszystkich że pokazuje już mape a tu nagle wywala do windows NAPISZ COŚ MOŻE ROŹDZIELCZOŚĆ ŻEBY KAŻDY MÓGŁ POGRAĆ

A NIE TY TYLKO KAWAŁEK SPOSZCZYŁEŚ I DODAŁEŚ !

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie metek musi być czysty bez patchów by andrzej itp. wtedy wszystko działa . On nic i tak wielkiego nie zrobił tylko reuploadnoł z easymetin2.com ale wielki trud , a jeśli chodzi o zakładanie drobnych niestety się nie da.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

@up ma racje

Zainstalowalem patcha 4.3 od andrzeja i zamiast pomoc to tylko zepsul i sie z tym nie da wlaczyc bota.

musi byc czysty metin

Opublikowano

No to ja nie pobieram jak będzie 100% pewny wtedy ściągnę :P

a co do drobnych ryb jak ci się skończą robaki albo papka sam automatycznie zakłada Drobne ryby ;]

Przynajmniej tak bylo w tym ostatnim EM2

Opublikowano

Ja Sciagnalem Wersje ze strony Programu Easy Metina... i Mi Po tym bez patcha i wogule nie dziala Metin . wszystko fajnie dopoki nie wlacza sie metin robi sie zwiecha i wylacza sie metin ;/

ZBIERAM MINUSY ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...