Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pukam do drzwi tego forum z prośba o pomoc co to cheatów, programow wspomagających .

Interesuja mnie dokładnie programy które działaja na LC PL nie dostaje sie przeznie dc.

Dokladnie to interesuje mnie program podobny do trainera 1.3 itd lecz z opcja dmg wiekszego bo slyszalem o takim.

oraz bardzo ! mi zalezy o podaniu nazwy bota tak zwanego potocznie przez graczy " szelmo - bota"

,ktory lata po mapie zabija harpie i moby lotuje itemy :)

Może byc platny czy nie platny nie interesuje mnie to byle by dzialala i byl czysty bez keylogerow :)

Prosze o odpowiedz z góry dziekuje i przepraszam za ortografie ale z polskiego nie jestem za dobry :)

jesli napisalem temat z zlym miejscu to prosze o przeniesienie :)

Opublikowano

przeglądalem juz ten spis wlasnie ;/ i tylko mnie zaciekawil ultrabot do de ale na polaku cos dzialala ale nie mam pojecia jak go sie ustawia moze wiesz ? i niewiem czy jest tam opcja teleport ogolnie mi chodzi o zarabianie szybkije kasy jak wiadomo szybkosc 1 to bardzo szybko jak bym bil antyki szybkocia 1 to padaja w gora 15 sek a co za tym idzie szybko moglbym robic uczniow i doskonale by szybko wpadaly ale bardziej zalezalo by mi na tym szelmo bocie slyszales moze onim moglbys dac mi swoje gg ? albo napisz poprostu domnie 10485552

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...