Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki oto problem ... otworzyłem sobie na serwerze 24 (nie pamiętam nazwy) sklep ... wcisnąłem "alt+tab" i robiłem coś przez długi czas na internecie ... po tym jak chciałem wrócić do gry to miałem cały czas czarny ekran ... więc wyłączyłem metina poprzez "alt+ctrl+delete" gdy chciałem znowu wejść do gry wpisuje pasy wchodzę na postać i ekran z czarnego się przejaśnia tak pomału robi się coraz jaśniej aż w końcu cały metin staje .. nie widzę postaci nie widzę nic porucz terenu na którym wyłączyłem metina ... przeinstalowywałem metin wchodziłem po 100 razy wyłączałem kompa i nic .. w końcu powiedziałem kumplowi by wszedł na moje konto i po prostu wyszedł z miasta (wszystko to się dzieje w m1) .. po tym jak to zrobił udało mi się normalnie wejść do metin i wszystko się załadowało gdy wróciłem w grze na ten plac w mieście znowu gra się zacieła i wszystko jest tak samo jak wcześniej że nie mogę wejść do gry .. teraz moje pytanie jest takie czy wie ktoś jak temu zapobiec ?? bo tak ciężko grać nie wchodząc do m1 bo czasami chcę sobie misje powykonywać.

Z góry Dziękuję.

I Pozdrawiam.

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Opublikowano

sprobuj zmienic chanell moze jest za duzo ludu a ty masz za slaba grafike lub neta. tez tak mam. ;/

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

sprobuj zmienic chanell moze jest za duzo ludu a ty masz za slaba grafike lub neta. tez tak mam. ;/

Nic z tych rzeczy na 100% bo próbowałem po wszystkich CH ... a problem jakoś sam się naprawił ale możecie mi napisać co robić w takich przypadkach na następny raz.

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...