Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .Chciałbym się zapytać o sposób na zarobienie około 30kk w dzień, bez bota (bo nie aktywny) ani bez SM !!

Nie wiem proszę o jakieś propozycje.Mam 39lv Mental server : Candia . !!!!!

Z poważaniem KaLqa;*

Opublikowano

Nie sądzisz, że to trochę za dużo? Dawno nie grałem na PL - u i wiem, że wiele rzeczy się zmieniło. Musisz dropić, na metkach, może jakiś kamyczek dropnie , coś w tym stylu. Teraz dobrą kaskę zarobisz na rybach, są dobre boty do tego.

Opublikowano

Narazie boty chyba są nie aktywne jeśli masz jakiegoś bota to podaj ;]

No może trochę przesadziłem ale żeby nazbierać chociaż na fms'a +9 ;*

Wciąż EM2 nie aktywny czekamy na Andrzeja!!!

Opublikowano

Zadnych botow -_-. Idz do sredniego lochu malp i bij bossa. Jest on slaby a z jego slugusow leci sporo medali. Kup dropa 2x i przelec po 2x kazde CH i dedaj bossa z jego slugusami i mozna miec pol plecaka medali.

xnzn.jpg
Opublikowano

Zadnych botow -_-. Idz do sredniego lochu malp i bij bossa. Jest on slaby a z jego slugusow leci sporo medali. Kup dropa 2x i przelec po 2x kazde CH i dedaj bossa z jego slugusami i mozna miec pol plecaka medali.

Czy ty nie widzisz że napisałem bez SM ??? i na 39 lv wątpie żeby coś poleciało ;]

Opublikowano

Jeżeli mi na 60 leciało w średnim, to niby czemu Tobie by miało nie lecieć na 39? Spróbuj pare bossów dednąć, to się okaże ; ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...