Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga Na Wszystko!

ChEmiczek122a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może i jestem nowy na forum, mam mało postów, ale nie mam 15 lat :P

Potraktujcie moje słowa jako przestrogę, jako poradnik lub jak chcecie.

Wszyscy przechodzicie ciężkie chwile, co chwila pytania i spam na forum, z braku EM2.

Miliony pytań, a odpowiedź jedna: EasyMetin2 nie działa, cuda ludzie piszą ale nie działa tak jak powinien!

Może jutro ruszy, a może znowu nie.

Może będzie płatny, może nie.

Przestrzegam WSZYSTKICH, tych co mają 10 lvl w Metinie2 i tych co mają 60....

Nie ściągajcie i nie testujcie teraz co popadnie, teraz będą dziesiątki, ba nawet setki botów, każdy będzie je zachwalał i opowiadał jakie są dobre.....

Wy nie mając nic działającego w końcu skusicie się i spróbujecie. Efekty mogą być 2: albo program będzie działał albo nie. Nawet jak będzie to za tydzień może się okazać, że Wam ktoś konto wyczyści.

Opanujcie się ludzi, podczas braku bota jesteście Wszyscy narażeni na wysyp różnych pseudo botów działających tylko po to żeby ktoś po drugiej stronie dorwał Wasze Loginy i hasła.

Naprawdę weźcie poważnie do siebie moje słowa i zastanówcie się 3, nawet 5 razy czy warto ściągać i próbować...

Nie zawsze virustotal okaże się 100% zabezpieczeniem.

Tyle z mojej strony, a Wy zrobicie jak chcecie!!!!

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

W bocie od adbndzrejta17 jest keyloger

SERWER KRONOS

W obojętnie jakich sprawach prosze o PW...

xAdReNaLiNax 39lvl ON

ZAJEDWABISTA 40lvl OFF

KolesGIT 43lvl ON

Chmureczka 56lvl OFF

To ja i moje DMG:)

Opublikowano

KoleśGIT twoja dupa to keylogger...

A poza tym napisz ten nick normalnie a nie tysiąc liter na sekundę... EM2 od andrzeja i ze strony głównej są czyste jak łza.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Ma rację bo to dobra okazja dla czyscicieli kont... podobno długo będzie się czekać na porządnego bota bo EM2 ma stać się płatny ;/ A zminimalizowanego FB nigdy nie ma być podobno ;x Zobaczymy za dzien, tydzien albo i miesiąc...

5428180936970289905.png

Opublikowano

Troche spamtopic i założe się, że masz na myśli bota z itemshops :) To znajdz kogoś kto przez niego stracił konto.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Jesli chcecie nagram wam jutro filmik jak dziala Wykupiony Chinski bot po HS3 na Plu :P

I moze uswiadomicie sobie wkoncu ze ten bot jest z od Firmy ktora sprzedaje tez boty do kilku innych gier i nie mogli by sobie oni pozwolic na kradziez kont

Bardziej bym sie wystrzegal fishbotow jakis innych hackow domowej roboty

Opublikowano

Ma racje ;) ... bo wcześniej nie było tych "Botów" i "fb" a tu nie działa EM i angela-fb i nagle takie wyjebanie w kosmos się pojawiają o świetnym wyglądzie wizualnym itp..

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

@Topic zgadzam się z słowami napisanymi w temacie.

@UP Bywa że ktoś się uzależni.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Lubię EM2 ale bez przesady, nie raz warto samemu poexpić.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

No tak, kiedyś musiało się stać tak jak jest teraz. GF troszkę wyprzedziło cheaterów. Dla pana Chemiczka + i piątka w profilu.

To dobra okazja dla Chinoli, być może ludzie kupią tego Bota-Made in China.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Elo !

Popieram Autora tematu ..

To jest wielka okazja dla takich którzy tylko czekają ..

którzy czekają na nasz błąd ..

Kayloger ? no i co z tego i tak pobiore...

a potem są skutki znikania eq.. lub całego konta :)

Mam nadzieje ,że nikt z Tego forum ..

nieda się nabrać na te nie uczciwe numery ..

Pozdr. ;)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Masz rację ten czas w którym nie działa sławny Em2 i angel bot (jedyne dwa boty do których mam zaufanie:) ) jest niezwykle niebezpieczny. Ludzie szukają czegoś nowego zamiennika... Pamiętajcie większość ludzi wstawiających cheaty ma na celu własny zarobek i gdzieś ma szacunek który np. uzyskał Andrew ;D

Opublikowano

Ma rację bo to dobra okazja dla czyscicieli kont... podobno długo będzie się czekać na porządnego bota bo EM2 ma stać się płatny ;/ A zminimalizowanego FB nigdy nie ma być podobno ;x Zobaczymy za dzien, tydzien albo i miesiąc...

Człowieku ty jesteś niezły. A zminimalizowanego FB nigdy nie ma być podobno - No to nieźle skoro on już jest i działa git i jest bez keyloggera. Pr0 Informacje masz.

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Opublikowano

Dzisiaj ma być em2 więc poczekam;] nie ściągam tych chińskch botów <_<

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

@UP

Pokaż mi temat gdzie jest niby napisane że dziś ma wyjść EM2 bo jak ja dobrze słyszałem to ma być od 1 października i do tego płatny.

Zbierałem - ponieważ + były przereklamowane, ale skoro już nie ma - to dajcie lubie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...